FULLSTAPPET: Det var ikke så rent lite bagasje Lindsay tok med seg hjem etter åtte uker på institusjon. Foto: All Over Press
FULLSTAPPET: Det var ikke så rent lite bagasje Lindsay tok med seg hjem etter åtte uker på institusjon. Foto: All Over PressVis mer

Lindsay ute av rehab

Hun pakket bilen full av bager og kofferter og vender dopfri tilbake til Hollywood-livet. Vil hun klare det?

SEHER.NO: Skuespilleren Lindsay Lohan (21) har sjekket ut av rehab etter to måneders behandling på en klinikk i Utah.

Mean Girls-stjernen sjekket inn på avvenningsklinikken for å få hjelp etter å ha blitt siktet for fyllekjøring to ganger tidligere i år.

Fredag pakket hun koffertene sine etter sitt tredje rehab-opphold. Tidligere har hun vært innlagt på to ulike klinikker i Los Angeles.

- Jeg er stolt av henne. Hun går videre med livet sitt. Hun holdt på å miste kontroll, men hun to ansvar for å endre livsstilen sin. Hun trengte tid til å bli frisk, sier Lohans mor til People.com.

- Det har gått opp for meg at livet mitt har blitt totalt uhåndterlig fordi jeg er avhengig av alkohol og dop. [...] Jeg vil være sunn og få kontroll over livet og karrieren min, og jeg har spurt om å få medisinsk hjelp for å få det til. Jeg tar disse stegene for å forbedre livet mitt, har Lindsay tidligere uttalt i et åpenhjertig brev til nettstedet TMZ.com.

Oppholdet på rehab var ikke uten komplikasjoner, det gikk rykter både om tilbakefall og pikante sexhistorier, men det er nå de virkelige utfordringene begynner.


 - Jeg skal støtte henne som best jeg kan, men fra nå av må hun ta mange valg alene. Jeg kan bare håpe på det, sa Lindsays far Michael Lohan etter at han hadde hentet henne på avvenningsklinikken.


Klarer Lindsay å holde sin sti ren når hun vender tilbake til jetsett-livet i Hollywood?

Gi din stemme i avstemningen til høyre.