UVITENDE: Lindsay skal ta nyheten om at faren har barn med en annen kvinne svært hardt. Foto: All Over Press
UVITENDE: Lindsay skal ta nyheten om at faren har barn med en annen kvinne svært hardt. Foto: All Over PressVis mer

Lindsay tar nyheten hardt

- Familien er sjokkert, sier Dina Lohan etter avsløringen om LiLos halvsøster.

LOS ANGELES (Seher.no): Fredag kom sjokknyheten om at Lindsay Lohan (22) og hennes tre søsken har en hemmelig halvsøster som faren, Michael (48), har holdt skjult for familien i tretten år.

- Vi er sjokkerte, sier Lindsays mor, Dina (45), til OK! Magazine.com.

Michaels ekskone og deres felles barn Lindsay, Michael Jr. (20), Ali (14) og Cody (11), fikk ikke høre sjokkmeldingen direkte fra Michael en gang, men måtte lese det selv i media.

- Jeg har ikke snakket med Lindsay eller de andre barna om dette ennå, men vi vil diskutere det når jeg kommer tilbake til New York. Jeg elsker dem og er veldig lei meg for at de måtte finne det ut på denne måten, sa han bare timer etter at media hadde publisert historien.

En venn av Lindsay bekrefter at hun har det tøft nå.

- Dette er en veldig tøff tid for henne. Slike ting er åpenbart vanskelig å vite hvordan du skal takle.

Michaels tidligere elskerinne, Kristi Kaufmann (44), som er moren til LiLos halvsøster, Ashley (13), forklarer til OK! at hun gikk offentlig med historien etter at hun i en årrekke har prøvd å få Michael til å stille opp som far.

- Jeg tilbød ham flere ganger å ordne opp i dette privat slik at ikke de andre Lohan barna ville bli såret, men Michael holdt aldri det han lovet, forteller hun.

Paret skal ha møtt hverandre for første gang hos en felles venn på 80-tallet og traff hverandre siden igjen i 1994. Denne gangen startet de en affære.

- Det varte i rundt fire uker. Han fortalte at han var separert fra Dina, og jeg fikk møte foreldrene hans. Vi var forelsket, sier Kristi.

De senere årene har hun gjentatte ganger prøvd å kontakte Michael for å få ham til å akseptere Ashley som sin datter. Da han satt fengslet mottok hun endelig telefonen hun hadde ventet på.

- Jeg har alltid visst hun var min, skal LiLos far ha innrømmet til henne.

Michael skal ha skrevet flere brev til Ashley, men far og datter skal ennå ikke ha truffet hverandre.

Etter å ha sett et bilde av datteren skrev han i et av brevene fra 2005 "Ashely begynner utrolig nok å ligne en blanding av Lindsay og Cody". Og i et annet ber han datteren om å kalle ham for pappa.

LES OGSÅ: Kjærlighet eller vennskap?