- Lindsay stakk av etter bilulykke

Lindsay Lohans forsøk på å rygge gikk ikke etter planen. Se video.

<strong>RIPER I LAKKEN:</strong> Det var lett å se merkene på Lindsay Lohans bil etter sammenstøtet utenfor en nattklubb i Los Angeles natt til onsdag. Foto: All Over
RIPER I LAKKEN: Det var lett å se merkene på Lindsay Lohans bil etter sammenstøtet utenfor en nattklubb i Los Angeles natt til onsdag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (25) har tidligere havnet i trøbbel for å ha kjørt på en barnevogn, og blitt tatt for fyllekjøring, og nå har hun igjen havnet i trøbbel mens hun har sittet bak rattet.

Natt til onsdag skal flere vitner ha sett «Mean Girls»-stjernen treffe både eieren av nattklubben Hookah lounge, da hun forsøkte å rygge med sin Porsche, ifølge Radaronline.com

Lindsay skal imidlertid ikke ha stoppet opp, men kjørt vekk etter sammenstøtet, som kun traff nattklubbeieren så vidt, men skal ha etterlatt merker på både hans og Lindsays bil.

En talsmann for politiet i Los Angeles sier til nettsiden at de etter å ha intervjuet flere vitner på stedet, ikke mener det har skjedd noe kriminelt.

Men ifølge nettsiden TMZ.com vil nattklubbeieren likevel anmelde Lindsay til politiet, etter at han begynte å klage over smerter i kroppen.

Dermed kan Lindsay - som tidligere har blitt dømt til både avvenning og fengselsstraff for kjøring i påvirket i tilstand - igjen bli nødt til å møte i retten.


Foreløpig er det ikke kjent om Lindsay skal ha vært påvirket av rusmidler under nattens uhell.

Filmstjernen har foreløpig ikke uttalt seg om episoden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Terry (46) angrer på natten med Lindsay (25)[obj:media:10889]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer