Lindsay raser mot Bieber

- Karma vil til slutt bite ham i rumpa, sier Lohan ifølge en kilde.

SAMMENBRUDD?: Justin Bieber har vært i hardt vær den siste tiden, og brukte Instagram for å slå tilbake mot kritikken. Foto: Stella Pictures
SAMMENBRUDD?: Justin Bieber har vært i hardt vær den siste tiden, og brukte Instagram for å slå tilbake mot kritikken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ungpikeidolet Justin Bieber (19) har den siste tiden vært i hardt vær, etter diverse skandaler som utskjelling av fotografer, kollaps på scenen, sykehusbesøk og avlysning av konserter.

Flere har hevdet at den unge gutten er på randen av et sammenbrudd, og sist ut er ekskjæresten Selena Gomez (20), som ifølge venner regelrett har ledd av Bieber-skandalene.

Torsdag denne uken tok 19-åringen i bruk den sosiale bildetjenesten Instagram, hvor han med egne ord slo tilbake mot kritikken som har haglet mot ham den siste tiden.

Avslutningsvis skrev han at de som sammenlikner ham med urokråka Lindsau Lohan (26) aner ikke hva de snakker om:

«Og til de som sammenligner meg med Lindsay Lohan - se på selvangivelsen hennes for 2012 ;)»

Denne uttalelsen falt ikke i god jord hos skuespillerinnen, til tross for at Bieber etter kort tid fjernet avsnittet som omhandlet 26-åringen.

Ifølge TMZ raser Lohan nå over Biebers uttalelse.

- Hun synes kommentaren var sårende og slem, og skjønner ikke hvorfor hun blir dratt inn i saken i det hele tatt. Hun har aldri hatt noen uoverenstemmelser med Bieber, og forstår ikke hvorfor han bruker en internasjonal plattform for å snakke negativt om henne, sier en kilde nær Lohan.
 
Men til tross for negative kommentarer er «Liz & Dick»-stjernen er klar i oppfattelsen:

- Karma vil til slutt bite ham i rumpa!
 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer