Lindsay på date med ukjent mann

Lindsay Lohan trøster seg med romanse etter Playboy-lekkasje og grovt tyveri...

MYSTISK DATE: Lindsay med sin mystiske date på ferieøya Hawaii. I baksetet sitter søsteren Ali. Foto: All Over Press
MYSTISK DATE: Lindsay med sin mystiske date på ferieøya Hawaii. I baksetet sitter søsteren Ali. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kun få dager etter at et Playboy-bilde av henne ble lekket på nett, befinner Lindsay Lohan seg på Hawaii med en mystisk date.

Den ukjente mannen ble fotografert i passasjersetet under en kjøretur med Lindsay, som er på ferie på den idylliske øya.

Men ferien ble nok ikke helt som planlagt for den skandaløse stjernen. Under en fest på fredag, ble en veske med et stort pengebeløp, hennes pass og viktige dokumenter stjålet, melder tmz.com.

Chanel-vesken til en verdi av 28.000 kroner ble senere returnert til henne, med alle eiendeler på plass - unntatt nærmere 57.000 kroner i kontanter.

Med passet og dokumentene i behold, Lindsay reiser straks hjem til Los Angeles. Der hun må møte i retten, men for øyeblikket nyter hun altså sin ferieromanse med den ukjente mannen.

Lindsays søster Ali er også med på reisen, og satt i baksetet med den returnerte Chanel-vesken da de ble avfotografert.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Nakenbilde lekket på nett

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer