Lindsay må legge på seg

- Filmprodusentene vil ikke ha et skjelett...

TVINGES TIL VEKTØKNING: Lindsay har fått beskjed om at hun må legge på seg dersom hun ønsker å beholde skuespillerjobben.  Foto: All Over Press
TVINGES TIL VEKTØKNING: Lindsay har fått beskjed om at hun må legge på seg dersom hun ønsker å beholde skuespillerjobben. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skandaleskuespiller Lindsay Lohan (22) har hatt et tøft år så langt.

Ikke bare har hun hatt problemer med karrieren, men hun har også gått gjennom et dramatisk brudd med kjæresten Samantha Ronson (31).

Og de siste månedenes turbulens har tydeligvis hatt en stor innvirkning på ungjenta, som har rast drastisk ned i vekt de siste ukene.

Tidligere denne måneden ble flere sjokkerende bilder av en radmager Lindsay på ferie på Hawaii lekket til pressen, og både venner og familie skal være svært bekymret for om stjernen har pådratt seg alvorlige spiseforstyrrelser.

Selv hevder imidlertid Lindsay at hun slett ikke er for tynn og at hun spiser mer enn nok mat. Dette på tross av at det ryktes at hun kun veier 44 kilo!

Nå ser det imidlertid ut til at skuespillerinnen kan bli "tvunget" til å legge på seg. Hvertfall dersom hun ønsker å beholde skuespillerkarrieren.

I forbindelse med sin nye film "The Other Side" har nemlig produsentene gitt hennes beskjed om at hun må legge på seg, skriver Popcrunch.com.

- Produsentene vil at Lindsay skal se ut som en normal, sunn jente, ikke et skjelett! De har beordret henne til å hvile og spise mer. De nekter å la hennes problemer ødelegge for filminnspillingen, forteller en kilde.

Lindsays rykte for å være en diva og problemmaker har gjort flere filmskapere skeptiske til å ansette henne. På grunn av hennes tidligere historie med alkoholmisbruk, har teamet bak "The Other Side" også bestemt at hun må gjennomgå ukentlige narkotester.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Skummelt å være arbeidsledig