- Lindsay løy til politiet

Avsløringen kan sende Hollywood-stjernen i fengsel igjen.

SJÅFØR: Lindsay Lohan på biltur i New York nylig - og overlot kjøringen til en annen. Foto: All Over Press
SJÅFØR: Lindsay Lohan på biltur i New York nylig - og overlot kjøringen til en annen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nå er «Liz and Dick»-stjernen Lindsay Lohan (26) ute i hardt vær igjen. Ifølge nettstedet TMZ skal hun nemlig ha løyet til politiet om Pacific Coast Highway-uhellet som skjedde tidligere i sommer.

Hun har hele tiden hevdet at hun ikke satt bak rattet på Porschen som kjørte inn i en annen bil på den kjente motorveien i Malibu - til tross for at flere vitner hevder at det faktisk var skuespillerinnen som sto for uhellet.

Ifølge nettstedet kommer de nye momentene i saken sannsynligvis opp i løpet av denne uken, noe som kan bety dårlige nyheter for 26-åringen som for øyeblikket er på prøveløslatelse for smykketyveriet som hun satt inne for tidligere i år.

Dommer Stephanie Sautner kan nemlig dermed på nytt bli nødt til å sende Hollywood-kjendisen bak lås og slå.

Nettstedet skriver også at det skal ha blitt funnet piller av ymse slag i Porschen, men at anmeldelsen rundt dette skal ha blitt trukket tilbake, da det faktisk viser seg at Lindsay har fått pillene utskrevet av en lege.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Det er ikke bare 26-åringen som har hatt problemer på Pacific Coast Highway.

I 2006 krasjet «Beverly Hills 90210»-stjernen Shannen Doherty (41) sin Range Rover inn i en Ford Mustang og skapte en alvorlig kollisjon, mens Mel Gibson (56) bare noen måneder senere fyllekjørte på samme motorvei.

Skuespillerinnen har forøvrig blitt kjæreste med fitnessguru Josh Chunn (25), som eier sitt eget treningssenter i Los Angeles.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hør den dramatiske samtalen mellom Lindsay og faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer