- Lindsay løy om påkjørselen

Videobevis dreper Lindsay Lohans påstander.

RIPER: Slik så Lohans bil ut etter ulykken som skjedde tidligere denne måneden. Foto: All Over
RIPER: Slik så Lohans bil ut etter ulykken som skjedde tidligere denne måneden. Foto: All Over Vis mer
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kjørte Lindsay Lohan (25) på nattklubb-bestyrer Thaer Kamal samt hans bil. Men skandalestjernens versjon av hva som faktisk skjedde viser seg å ikke være helt riktig. I hvert fall ikke om man skal stole på videobeviset.

Lohan hevder hun egentlig skulle besøke en venninne på nattklubben Sayer, men ikke forlot bilen, fordi gaten var overfylt av paparazzi-fotografer.

«En ripe i bilen? Dette er en løgn. Jeg har vært og gjort samfunnstjeneste. I går kveld skulle jeg ønske en venn en gledelig bursdag, men fikk ikke gjort det fordi jeg ble freaket ut av alle paparazziene. De falske anklagene er absurde», het det i en offisiell melding fra Lohan.

Nettstedet RadarOnline.com har imidlertid gått gjennom videobevisene fra da Lohan befant seg ved nattklubben.

Videoen viser at Lohans venn satt bak rattet, mens Lohan var i passasjersetet. Deretter byttet de to plasser, slik at Lohan var bak rattet. Kamal var like ved bilen sin, fordi han var redd for at bilen skulle bli truffet. De to snakker tydelig sammen. Det interessante er at det ikke var en eneste paparazzi i hele gaten. Det finnes heller ingen bilder av det hele, som ville støttet Lindsays påstander.

- Da Lindsay gikk ut av bilen, merket Thaer lukten av alkohol fra pusten hennes. Han mente at hun ikke burde kjøre og sa det til henne. Lindsay svarte at han skulle dra til helvete, og traff ham med bilen sin da hun prøvde å komme seg ut. Hun kjørte også inn i bilen hans, hevder en kilde.

Høringene er snart i gang, og det viser det seg altså at Lohan kan ha et forklaringsproblem.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Lindsay stakk av etter bilulykke