Michael Lohan:

Lindsay Lohans far arrestert

Michael Lohan er blant 117 pågrepne i saken.

PÅGREPET: Michael Lohan, Lindsay Lohans far, er nå pågrepet og siktet for pasientmekling. Foto: Henry Lamb / BEI / REX / NTB
PÅGREPET: Michael Lohan, Lindsay Lohans far, er nå pågrepet og siktet for pasientmekling. Foto: Henry Lamb / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

Politiet i Florida pågrep fredag Michael Lohan (60), skuespiller Lindsay Lohans far. Han er den seneste i rekken av over hundre personer som er siktet for pasientmekling, ifølge NBC News.

Det betyr at han skal ha tatt med rusmisbrukere til rusbehandlingssentre i Florida mot ulovlig betaling.

Ifølge arrestasjonsdokumentene, som nyhetskanalen har fått innsyn i, skal Lohan ha mottatt sjekker på til sammen 25 000 doller, tilsvarende 207 000 norske kroner.

- Herr Lohan var etterforsket av vår 'edrue hjem'-arbeidsgruppe, og han er siktet for å ha mottatt betaling for å henvise pasienter til rusbehandling. Pasientmekling gjør helsesystemet vårt korrup fordi valg er motivert av grådighet i stedet for en pasients behov, sier statsadvokat Dave Aronberg til nettstedet.

Lohan er siktet for fem tilfeller av pasientmekling, samt ett tilfelle av forsøkt pasientmekling. Det er usikkert hva kan risikerer i straff. Aronberg sier at dette er arbeidsgruppens 117. arrestasjon, og lover at det ikke blir den siste.

Lohans advokat, Heidi Perlet, har ikke svart på henvendelsen fra kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer