Lindsay Lohan viste frem forlovelsesringen

Den tidligere skandalestjernen stråler etter at hun denne uken ble forlovet med den russiske milliardæren Egor.

STOLT: Lindsay Lohan viste stolt frem sin flotte forlovelsesring da hun denne uken var på en Duran Duran-konsert i Brooklyn i New York.  Foto: NTB scanpix
STOLT: Lindsay Lohan viste stolt frem sin flotte forlovelsesring da hun denne uken var på en Duran Duran-konsert i Brooklyn i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Livet smiler til skuespilleren Lindsay Lohan (29) om dagen, spesielt etter at det denne uken ble kjent at hun har forlovet seg. 

Tirsdag avslørte nettstedet TMZ at Lohan og den russiske milliardæren Egor Tarabasov (22) forlovet seg i helgen, etter å ha vært sammen i kun fem måneder. 

Da den tidligere skandalestjernen koste seg på en Duran Duran-konsert i Brooklyn i New York tirsdag kveld, gjorde hun ingenting for å skjule den lekre diamantringen på fingeren.

Ifølge TMZ var Lindsay på konsert sammen med foreldrene Michael og Dina Lohan og sin forlovede, Egor.

Saken fortsetter under bildet.

STORT SMIL: Lindsay Lohan strålte sammen med moren Dina (t.v) og faren Michael på Duran Duran-konsert.  Foto: Splash News
STORT SMIL: Lindsay Lohan strålte sammen med moren Dina (t.v) og faren Michael på Duran Duran-konsert. Foto: Splash News Vis mer

Godkjent av foreldrene

Den styrtrike 22-åringen skal allerede ha kommet godt overens med «Mean Girls»-stjernens foreldre. Forrige måned skrøt moren Dina om datterens nye kapring.

- Han er en kjempesøt gutt. Han er enebarn og jeg snakket med ham og moren på Face Time for bare noen dager siden. Han er kul og veldig voksen for alderen. Ettersom han er enebarn, har han reist verden rundt. Det har modnet ham på andre måter. Han gir blaffen i kjendiser og det er veldig viktig, fortalte hun til nettstedet PageSix. 

Lindsays far, Michael, er også fornøyd med at datteren har funnet en mann som har ting på stell.

- Han har mange sterke forbindelser i Russland. Dette er viktige mennesker og de er veldig støttende. Han ønsker at ting skal gå bra for Lindsay og han er veldig oppegående til tross for sin unge alder, uttalte han. 

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVET SEG: Lindsay Lohan og Egor har vært sammen de siste fem månedene, og denne uken tok de steget videre i forholdet.  Foto: wenn.com
FORLOVET SEG: Lindsay Lohan og Egor har vært sammen de siste fem månedene, og denne uken tok de steget videre i forholdet. Foto: wenn.com Vis mer

Reddet av kjærligheten

TMZ meldte denne uken at det relativt ferske paret skal ha forlovet seg i helgen etter fem måneder med stormforelskelse.

Det var forrige måned det ble kjent at Lindsay hadde funnet lykken. 

- Egor møtte Lindsay gjennom en felles venn i London. De har datet i fire måneder, og det har allerede blitt seriøst. Han ble med henne til New York i julen for å møte familien hennes, skrev TMZ den gang.

I love him

Et bilde publisert av Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindsay har de siste årene vært mer kjent for sine fyllskandaler enn for sine prestasjoner på lerretet. Hun har vært inn og ut av avvenningsklinikker, og den siste tiden skal det ha gått bedre med «Foreldrefellen»-stjernen.

LES OGSÅ: - Lindsay Lohan har forandret seg