Lindsay Lohan vekker oppsikt med dette bildet

Gjorde comeback på Instagram med den tyrkiske presidenten. 

PRESIDENTMØTE: Fredag kveld var Lindsay Lohan hjemme hos den tyrkiske presidenten for å snakke om flyktningkrisen. Foto: Apf / NTB Scanpix
PRESIDENTMØTE: Fredag kveld var Lindsay Lohan hjemme hos den tyrkiske presidenten for å snakke om flyktningkrisen. Foto: Apf / NTB Scanpix Vis mer

Det er ikke helt lett å bli klok på Lindsay Lohan (30) for tida.

De siste månedene har overskriftene rundt den skandalefulgte Hollywood-stjerna, som har blitt verdenskjent for sin utsvevende livsstil, verken handlet om vill festing, kjærlighetsforhold eller nye filmprosjekter - for den saks skyld.

I stedet har Lohan blitt observert flere ganger i Tyrkia, både med Koranen under armen og et heldekkende sjal på hodet. Hun har også besøkt en flyktningleir.

«Alaikum salam»

Fansen klødde seg trolig ikke mindre i hodet da 30-åringen tidligere i januar tømte sin egen Instagram-profil for bilder. Hun etterlot samtidig en arabisk hilsen til sine nesten seks millioner følgere, «Alaikum salam».

Og det var det.

I går kveld var Lohan imidlertid tilbake med sitt «første» Instagram-bilde. Men det er ikke selve comebacket det snakkes om.

På bildet er skuespilleren angivelig hjemme hos Tyrkias omstridte president, Recep Tayyip Erdogan, som poserer sammen med Lohan, sin kone og den verdenskjente syvåringen Bana al-Abed.

Sistnevnte gikk verden rundt i fjor høst, etter å ha tvitret om den brutale virkeligheten i den krigsherjede hjembyen Aleppo. Den lille jenta skapte seinest overskrifter tidligere i uka, da hun kom med en hjerteskjærende oppfordring til USAs president, Donald Trump.

- Vær sterke

Bana, som i dag lever trygt sammen med familien i Tyrkia, delte i morgentimene et klipp på Twitter fra besøket i det tyrkiske presidentpalasset. Syvåringen får en varm klem av Hollywood-skuespilleren, som deretter sier følgende til kamera:

- Vårt budskap med dette møtet er å vise støtte til den syriske befolkningen, flyktninger og alle mennesker som lider i Aleppo. Vær sterke, akkurat som Bana har vært.

HØYTIDELIG: Lindsay Lohan var formelt antrukket da hun hilste på den tyrkiske presidenten og hans kone. Foto: Yasin Bulbul /Presidential Press Service, AP / NTB Scanpix
HØYTIDELIG: Lindsay Lohan var formelt antrukket da hun hilste på den tyrkiske presidenten og hans kone. Foto: Yasin Bulbul /Presidential Press Service, AP / NTB Scanpix Vis mer

I sitt eget Instagram-innlegg berømmer Lohan for øvrig den tyrkiske presidenten for å «ha tatt imot syriske flyktninger med åpne armer».

Før jul anslo Erdogan at landet hans har tatt imot omlag tre millioner flyktninger. Han har imidlertid truet med å «sende flere oppover i Europa» grunnet konflikter med EU.

Selv om Lohan virker å bare ha medmenneskelige hensikter med presidentmøtet, vekker besøket oppsikt. Nettstedet Buzzfeed skriver blant annet at: «Lohan er visst ikke ferdig med å gjøre rare ting».

Medier som ABC News og Daily Mail har også omtalt besøket, der sistnevnte refererer til Lohans kanskje mest kjente film, med teksten:

«Det er freaky friday».