ELSKER BIKINI-«SELFIES»: Lindsay Lohan fulgte i fotsporene til Demi Moore, og delte et bikinibilde med sine nettfans under sommerferien på Ibiza. Foto: Instagram/Twitter
ELSKER BIKINI-«SELFIES»: Lindsay Lohan fulgte i fotsporene til Demi Moore, og delte et bikinibilde med sine nettfans under sommerferien på Ibiza. Foto: Instagram/Twitter Vis mer

Lindsay Lohan «tok en Demi» på hotellrommet

Viste stolt frem sin «nye kropp».

Publisert

SEOGHØR.NO: Onsdagens badedrakt-tabbe så ut til å være glemt, da filmstjernen Lindsay Lohan søndag overrasket sine tilhengere med en bikini-«selfie» fra hotellrommet.

Den tidligere «Mean Girls»-stjernen ferierer for tiden på den spanske øya Ibiza, og skal blant annet ha vært vitne til at Hollywood-kollegaen Orlando Bloom langet ut mot Justin Bieber på en restaurant i forrige uke.

Men Lindsay selv - som tidligere i år la seg inn på et behandlingshjem for rusmisbrukere - har holdt en lav profil under Middelhavsferien.

Hun mener selv at kroppen hennes viser tegn på at hun lever sunnere enn på lenge.

GODE VENNER: Lindsay har funnet tonen med designeren Vas J Morgan på Ibiza. Han er også kjent fra TV-serien «The Only Way is Essex». Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over Press
GODE VENNER: Lindsay har funnet tonen med designeren Vas J Morgan på Ibiza. Han er også kjent fra TV-serien «The Only Way is Essex». Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Vær lykkelig og sunn. Det er mulig, skrev hun under et annet bilde av seg selv i den samme bikinien som hun brukte på hotellrom-«selfien».

Poseringen minner sterkt om bildet «Striptease»-skuespilleren Demi Moore fikk mye oppmerksomhet for, da hun delte det med sine Twitter-fans i 2010.

- Kanskje dette er mer sommerlig, skrev Demi under bildet.

I tillegg til å slå seg løs på hotellrommet, har Lindsay brukt feriedagene på Ibiza blant annet å kjøre vannskuter, og å hygge seg med sin nye venn, designeren Vas J Morgan.

Han er også kjent fra TV-serien «The Only Way is Essex».

LES OGSÅ: Vakte oppsikt på badestranda

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer