Lindsay Lohan spontanaborterte

Derfor måtte skandalestjernen ta en pause.

ÅPENHJERTIG: Lindsay Lohan avslører i TV-dokumentaren «Lindsay», som blir sendt via The Oprah Winfrey Network, at hun nylig gjennomgikk en spontanabort.  Foto: Stella Pictures
ÅPENHJERTIG: Lindsay Lohan avslører i TV-dokumentaren «Lindsay», som blir sendt via The Oprah Winfrey Network, at hun nylig gjennomgikk en spontanabort. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble finaleavslutningen av TV-dokumentaren «Lindsay» sendt på amerikansk TV via The Oprah Winfrey Network, og en åpenhjertig Lindsay Lohan (27) avsløre at hun måtte ta en pause under innspillingen av dokumentaren som følge av at hun spontanaborterte.

- Det er ingen som vet dette, men jeg spontanaborterte mens jeg var borte de ukene. Jeg kunne ikke bevege meg, jeg var syk. Det ødelegger deg mentalt, sa hun, ifølge People.

SKANDALESTJERNE: Listen er svært lang over ting skuespiller Lindsay Lohan angrer på at hun har gjort, og inneholder blant annet stikkord som narkotikamisbruk, rehab og sexliste. Her fra en shoppingtur i New York i mars. Foto: FameFlynet
SKANDALESTJERNE: Listen er svært lang over ting skuespiller Lindsay Lohan angrer på at hun har gjort, og inneholder blant annet stikkord som narkotikamisbruk, rehab og sexliste. Her fra en shoppingtur i New York i mars. Foto: FameFlynet Vis mer

Lohan ønsker ikke å avsløre hvem som var faren, eller hvor langt hun var kommet i svangerskapet, skriver nettstedet videre.

De siste årene har vært preget av skandaler for den tidligere barnestjernen, og nylig ble en sexliste, hvor Lohan selv avslører navnene på 36 kjendismenn hun angivelig har hatt sex med, lekket til pressen.

27-åringen har bekreftet at listen er skrevet av henne:

- Det var en del av behandlingsopplegget mitt hos Anonyme Alkoholikere. Noen må ha tatt bilde av listen da jeg flyttet. Det var en veldig personlig ting, og det var veldig uheldig. Det er ikke bare ydmykende, men også slemt gjort av den som har tatt bildet, har hun tidligere uttalt ifølge Mirror.

27-åringen startet karrieren som barnestjerne i suksessfilmen «Foreldrefellen», og er siden blitt en av Hollywods mest omtalte stjerner - både på godt og vondt.

LES OGSÅ: - Jeg innrømmer at jeg tabbet meg ut

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer