<strong>JOBBET HJEMME:</strong> Lindsay Lohan brukte mye av tiden under husarresten til å jobbe. Og hun spilte blant annet inn reklamefilm fra sitt hjem. Foto: All Over Press
JOBBET HJEMME: Lindsay Lohan brukte mye av tiden under husarresten til å jobbe. Og hun spilte blant annet inn reklamefilm fra sitt hjem. Foto: All Over Press Vis mer

Lindsay Lohan «nøt» husarresten

De 35 dagene i husarrest var ikke så ille som Lindsay hadde trodd.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den mye omtalte skuespilleren Lindsay Lohan (25) var, i stedet for å sone sin dom i fengsel, begrenset til sitt hjem i California i 35 dager. Her ble hun overvåket ved hjelp av et bånd rundt ankelen. Straffen kom etter at skuespilleren skal ha stjålet et halskjede fra en butikk og brutt villkårende rundt hennes fyllekjøringsdom fra 2007.

- Jeg likte det, faktisk, ettersom jeg fikk gjort mye arbeid hjemmefra, og det var deilig å ikke måtte være bekymret for alle kameraene utenfor, fortalte Lindsay Lohan (25) til Australias 2day Fm radiostasjon.

Lindsay forklarte også at når ankelbåndet sendte ut signal på brudd av reglene, var dette falsk alarm.

- Det var faktisk de som jobber med båndet sin skyld. Batteriet hadde ladet ut, og det var mye drama for ingenting.


Kanskje ikke så rart Lohan nøt tiden i husarresten. Blant annet spilte hun inn en reklamefilm på 18 sekunder, som hun fikk 137.000 kroner for i husarresten.


Etter frigjørelsen den 29. juni har Lindsay begynt sine 480 timer med samfunnstjeneste på Los Angeles Downtown Women's centre. Lindsay har også opprettholdt sin nye lavmælte livsstil, ved å blant annet avlyse en planlagt bursdagsfest i begynnelsen av denne måneden for å tilbringe tiden med kun en håndfull venner og familie.

- Jeg spiste middag med bokstavelig talt bare mine nærmeste venner og min søster, før jeg hadde et par flere gjester over litt senere. Det var hyggelig.

Lindsay håper nå å fortsette med sin skuespillerkarriere og har sagt ja til å spille i filmen «Gotti: Three Generations», som begynner sin innspilling neste år. Her får den unge skuespilleren mulighten til å spille mot store stjerner som for eksempel Al Pacino og John Travolta.

På spørsmålet om hun har en spesiel person i livet sitt svarer stjernen.

- Egentlig ikke, og om det var noen så ville jeg ikke fortelle det! Jeg er veldig lykkelig, og jeg har lært at det viktigste er at jeg må elske meg selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro rett fra husarrest til nattklubbfest!Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer