Lindsay Lohan mistenkt for tyveri

Skuespilleren er hovedmistenkt for tyveri av solbriller og klokker fra et hjem i Los Angeles.

SKANDALEDRONNING: Lindsay Lohan er igjen i trøbbel. Foto: Fame Flynet
SKANDALEDRONNING: Lindsay Lohan er igjen i trøbbel. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Problemene hoper seg opp for Lindsey Lohan (26). Skuespilleren var nylig på en fest i Hollywood der ting gikk fryktelig galt. Huset tilhørte Sam Magid, en venn av skuespilleren. Lohan skalofte ha besøkt huset og deltok også på en fest som varte ut i de små timer, dagen da tyveriet skal ha skjedd.

Lohan og hennes assistent Gavin Doyle er nå begge to mistenkt for tyveriet. Først trodde man at Lindsey bare hadde sluppet ranerene inn i huset, men nå er det filmstjernen selv som er mistenkt som tyv.


Magid har senere trukket tilbake anmeldsen av tyveriet, etter at Lohan ble hovedmistenkt, men politiet mener alikevel at de har nok bevis og vitner til å fortsette etterforskningen. Det er ikke kjent hvorfor Magid trakk tilbake anmeldelsen.

LAPD etterforskerene har tatt kontakt med Lindsey Lohans advokater og bedt om et avhør, men henvendelsen ble avslått.


Skuespilleren er allerede på prøve fra et lignende tilfelle i fjor, da hun skal ha stjålet smykker i en butikk. En ny arrestasjon vil ikke se bra ut for Hollywood-stjernen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Fikk nesten 2 mill for å kaste klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer