I HARDT VÆR: Lindsay Lohan er fortsatt ikke ferdig med samfunnsstraffen hun ble idømt etter en bilulykke i 2012, men også Instagram-fansen har en høne å plukke med stjernen. For tiden holder hun til i London, der hun spiller på West End. Her på ELLE Style Awards i byen for et par uker siden. Foto: Stella Pictures
I HARDT VÆR: Lindsay Lohan er fortsatt ikke ferdig med samfunnsstraffen hun ble idømt etter en bilulykke i 2012, men også Instagram-fansen har en høne å plukke med stjernen. For tiden holder hun til i London, der hun spiller på West End. Her på ELLE Style Awards i byen for et par uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Lindsay Lohan mislykkes totalt med Photoshop

Stjernen får fansen til å rase etter at hun delte lettkledd bilde på Instagram - og dette er ikke første gang...

Publisert

SEOGHØR.NO: Den skandaleombruste skuespilleren Lindsay Lohan (28) har en rekke ganger vært i klammeri med politiet, og avtjener for tiden samfunnsstraff etter å ha vært involvert i en bilulykke i 2012.

Ifølge TMZ krever dommeren nå at hun avtjener ekstra timer, men det er ikke bare lovens lange arm som hytter pekefingeren mot Lindsay om dagen.

Onsdag kveld delte 28-åringen et bilde av seg selv på Instagram, der hun poserer i en sort body foran en hvit dør.

Lindsay smiler og ser riktig flott ut på bildet, men ifølge UsWeekly har hun mislyktes totalt med å forbedre bakenden sin med bildemanipulering.

Saken fortsetter under bildet.

Får bildekritikk

Man kan nemlig tydelig se at døren og bakgrunnen til høyre for Lindsay er blitt buet, noe som tyder på at «Speed-the-Plow»-skuespilleren kan ha prøvd å fikse på Instagram-bildet. Flere av stjernens Instagram-følgere raser mot den angivelige bildemanipuleringen.

«Lindsay! Bare vær den ekte deg!» skriver en følger under bildet.

«Du kan ikke være seriøs med så sykt åpenbar photoshopping,» mener en annen.

«Herregud, dette er flaut», skriver en tredje, ifølge UsWeekly.

Dette er ikke første gang skandalestjernen er blitt kritisert for å pynte på de lettkledde Instagram-bildene sine.

I slutten av januar delte Lindsay Lohan en «selfie» på den sosiale bildedelingstjenesten, der hun bare er iført stringtruse og en kort genser.

«Bildet er helt klart photoshoppet. Se bare på flaskene som står på vasken» og «Lol. Slett den dritten. Du har gjort en skikkelig dårlig Photoshop-jobb», var blant leserkommentarene som haglet mot Lindsay dengang.

BYR PÅ SEG SELV: Lindsay Lohan deler gjerne dristige bilder av seg selv på sosiale medier, manipulerte eller ikke. I høst delte hun dette Instagram-bildet fra en fotoshoot.  Foto: Instagram/Stella Pictures
BYR PÅ SEG SELV: Lindsay Lohan deler gjerne dristige bilder av seg selv på sosiale medier, manipulerte eller ikke. I høst delte hun dette Instagram-bildet fra en fotoshoot. Foto: Instagram/Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Beyoncé ble avslørt av sine egne gardiner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer