- Lindsay Lohan har forlovet seg

Etter kun fem måneder som kjærester skal paret være i gang med bryllupsplanlegging.

BLIR MANN OG KONE: Lindsay Lohan og Egor Tarabasov skal ha tatt forholdet ett skritt videre. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Lindsay Lohan og Egor Tarabasov skal ha tatt forholdet ett skritt videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist måned kom nyheten om at den tidligere skandalestjernen Lindsay Lohan (29) hadde funnet lykken med den russiske milliardæren Egor Tarabasov (22).

- Egor møtte Lindsay gjennom en felles venn i London. De har datet i fire måneder, og det har allerede blitt seriøst. Han ble med henne til New York i julen for å møte familien hennes, skrev TMZ i mars.

Nå melder samme nettsted, samt flere andre amerikanske medier, at Tarabasov, som er arving til et forretningsimperium i Russland, fridde og fikk ja fra skuespilleren i helgen.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: For syv uker siden postet Lindsay dette bildet av seg selv og kjæresten på Instagram, men den gangen lot hun være å kommentere hvem han var. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: For syv uker siden postet Lindsay dette bildet av seg selv og kjæresten på Instagram, men den gangen lot hun være å kommentere hvem han var. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den unge eiendomsmegleren er allerede godkjent av Lohans foreldre.

- Han er en kjempesøt gutt. Han er enebarn og jeg snakket med ham og moren på Face Time for bare noen dager siden. Han er kul og veldig voksen for alderen. Ettersom at han er enebarn og har han reist verden rundt har han modnet på andre måter. Han gir blaffen i kjendiser og det er veldig viktig, skrøt Dina Lohan til Page Six.com sist måned.

Også Lindsays far, Michael Lohan, er svært begeistret for sin kommende svigersønn.

- Han har mange sterke forbindelser i Russland. Dette er viktige mennesker og de er veldig støttende. Han ønsker at ting skal gå bra for Lindsay og han er veldig oppegående til tross for sin unge alder, uttalte han til samme nettsted.

For fire uker siden postet «Mean Girls»-stjernen dette bildet av kjæresten med teksten: «Jeg elsker ham».

I love him

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

LES OGSÅ: Rob Kardashian og Blac Chyna har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer