- Lindsay Lohan hadde alkohol i blodet

Lindsay Lohan risikerer fengsel etter at promille-måleren slo alarm på MTV-fest.

ALARMEN GIKK PÅ MTV -FEST: Få timer etter at dette bildet ble tatt, skal Lindsay Lohans fotlenke med promille-alarm ha slått ut hos politiet. Nå risikerer hun å havne i fengsel. Foto: Reuters
ALARMEN GIKK PÅ MTV -FEST: Få timer etter at dette bildet ble tatt, skal Lindsay Lohans fotlenke med promille-alarm ha slått ut hos politiet. Nå risikerer hun å havne i fengsel. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO:  Etter at hun i mai ble dømt til å gå med en fotlenke som måler promillenivået kroppen hennes, ble Lindsay Lohan advart om at hun ville havne i fengsel dersom hun brøt noen av vilkårene.

Nå ser det ut til at Lindsay - som ble dømt for å ha fyllekjørt i 2007, kan følge i samme fengsels-fotspor som sin tidligere party-venninne, milliardærarvingen Paris Hilton.

Under mandagens prisutdeling MTV Movie Awards, skal Lindsays alarm ha gått av, noe som raskt fikk en lokal dommer til å utstede arrestordre på filmstjernen.

Etter et hastemøte skal Lindsays advokater ha betalt en kausjon på over en million kroner, og love at Lindsay stiller på et nytt rettsmøte 6. juli.

Selv bedyrer den skandaleombruste skuespilleren sin uskyld.

- Det er feil og urettferdig. Jeg har ikke rørt alkohol eller noen andre rusmidler, sier hun til nettstedet Gossipcop.com.

De ansvarlige for målingene til Lindsays elektroniske fotlenke, avviser imidlertid at alarmen har gått av ved en feil.

- Det var klare bevis på alkohol i kroppen hennes og det er derfor dommeren dømte som hun gjorde, sier en kilde til Radaronline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Testet positivt på kokain