Lindsay Lohan i burkini:

Lindsay Lohan dro på badeferie i burkini

Seks måneder etter at hun besøkte Tyrkia med hijab på hodet, vekker «Mean Girls»-stjernen oppsikt igjen.

PADLER: Det var onsdag Lindsay Lohan ble sett padlende i Burkini  i Phucket, Thailand. Foto: NTB scanpix 
PADLER: Det var onsdag Lindsay Lohan ble sett padlende i Burkini  i Phucket, Thailand. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Filmstjernen Lindsay Lohan (30) har gjennom hele sin karriere klart å skape overskrifter verden over. Med et utagerende partyliv, flere svært offentlige forhold og kampen mot en spiseforstyrrelse, har hun fått rykte på seg som en av Hollywoods mest beryktede skandalestjerner.

Nå vekker hun oppsikt igjen - i burkini.

Onsdag dukket hun opp i det mye omtale plagget burkini på badestranda på ferie i Thailand.

De siste månedene skal Lindsay ifølge Daily Mail ha blitt stadig mer og mer interessert i islam og ha begynt å lese Koranen.

Saken fortsetter under bildespesialen.

Hodet til Lindsay var dekket med en svart hette som også skjulte ørene hennes. Den lange tunikaen med mønster på stoppet på midten, og kroppen var videre dekket av svarte tights. Tunikaen hadde også røde armer.

Burkinien er orginalt designet i Australia av Aheda Zanetti som et alternativ til kvinner som respekterer de Islamske tradisjonene. Den kan også brukes som beskyttelse mot sola, samtidig som den er lett å svømme i, ifølge Daily Mail.

Designeren forklarte i fjor at det ikke bare er muslimer som bruker den.

- Vi har solgt til jøder, hinduer, kristne, mormoner og kvinner i forskjellige former. Det er til og med menn som har spurt etter den, sa Zanetti til The Washington Post i fjor.

Lindsay hadde imidlertid ikke kun med seg burkini på ferieturen.

Kort tid etter padleturen tok hun på seg en mer tradisjonell svart og grå badedrakt.

Saken fortsetter under bildet.

BADEDRAKT: Kort tid etter hun viste seg i burkini valgte Lindsay å bytte til en vanlig badedrakt. Foto: NTB scanpix
BADEDRAKT: Kort tid etter hun viste seg i burkini valgte Lindsay å bytte til en vanlig badedrakt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Studert koranen

De siste månedene har Lindsay brukt mye tid i Tyrkia hvor hun har blitt observert med muslimenes hellige bok koranen, ifølge Daily Mail. Hun har også blitt fotografert med sjal.

Det hele kulminerte i januar, da 30-åringen slettet alle bildene fra sin Instagram-profil og etterlot seg en arabisk hilsen til sine fem millioner følgere.

Lærer arabisk

- Alaikum salam, kan man lese i hennes biografi på bildedelingstjenesten.

«Assalamu alaikum» er en arabisk hilsemåte, som betyr «fred være med deg». «Alaikum salam» brukes ofte som svar til denne hilsemåten.

Dette var imidlertid ikke første gang stjernen velger å skrive arabisk på sosiale medier. Ifølge en artikkel fra The Independent i 2015 skal 30-åringen i flere år ha forsøkt å lære seg språket, og har tilbragt tid i blant annet Dubai for å få førstehåndserfaring.

Samme år delte hun et bilde på Instagram, som nå er slettet, av et arabisk sitat. Under sitatet var den angivelige engelske oversettelsen «You're beautiful». Det eneste problemet var at sitatet egentlig betydde «jeg er et esel».

Lohan fikk kritikk for dette i sosiale medier, men slo tilbake og kalte det hele en intern vits.

Saken fortsetter under bildet.

SLÅR SPREKKER: På tross av at flere ting får fansen til å tro at Lindsay Lohan nå har konvertert, får bilder som dette andre til å mene at det ikke er sant. Bildet er tatt i London i november, og viser stjerna ute på byen. Foto: NTB scanpix
SLÅR SPREKKER: På tross av at flere ting får fansen til å tro at Lindsay Lohan nå har konvertert, får bilder som dette andre til å mene at det ikke er sant. Bildet er tatt i London i november, og viser stjerna ute på byen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Innom flere religioner

30-åringen ble oppdratt katolsk, men har siden vært involvert i både scientologi og kabbalah. Vanity Fair utnevnte Lohan som en mulig scientologi-kone for Tom Cruise i 2012. Det slo hun imidlertid hardt tilbakew mot, og benektet å ha noe med den historien å gjøre.

Nå spekuleres det altså i om hun har valgt en annen religiøs retning. Det er ikke bare hennes oppførsel på sosiale medier som får spekulasjonene til å flyte.

Under et besøk i Tyrkia i fjor ble filmstjernen flere ganger observert med et sjal på hodet. I enkelte tilfeller dekket dette hele håret, som en hijab, mens det i andre tilfeller bare lå løst på toppen av hodet.

I et av tilfellene fikk hun hodeplagget av en syrisk kvinne hun møtte i en flyktningleir.

Saken fortsetter under bildet.

SPEKULASJONER: Det er ikke kjent hvorvidt filmstjerna Lindsay Lohan har konvertert til islam eller ikke. Fansen spekulerer likevel, etter at bilder som blant annet dette har dukket opp. Dette sjalet fikk hun av en syrisk kvinne etter å ha besøkt en flyktningleir i Tyrkia i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix.
SPEKULASJONER: Det er ikke kjent hvorvidt filmstjerna Lindsay Lohan har konvertert til islam eller ikke. Fansen spekulerer likevel, etter at bilder som blant annet dette har dukket opp. Dette sjalet fikk hun av en syrisk kvinne etter å ha besøkt en flyktningleir i Tyrkia i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Hun gjorde flere intervjuer i Tyrkia, og snakket blant annet om flyktningkrisen. Det med den tyrkiske kanalen Habertürk TV.

Lohan har selv verken bekreftet eller avkreftet konverteringsryktene, men på sosiale medier er det blandende reaksjoner. Sky News skriver at flere kommer med lovord til skuespilleren, og håper at «Allah velsigner henne».

Andre brukte anledningen til å vitse, spesielt i lys av at Donald Trump var i ferd med å innsettes som president.

«Den eneste gode nyheten denne uka er at Lindsay Lohan har konvertert til islam. Nå blir hun deportert sammen med oss andre», skrev en bruker.

LES OGSÅ: - Paris Jackson dater jenter i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer