Lindsay Lohan arrestert for vold

Skuespilleren er nok en gang i politiets søkelys.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Lindsay Lohan (26) ble natt til torsdag arrestert etter å ha slått til en kvinne på en nattklubb i New York. Det forteller kilder innad i politiet til nettstedet TMZ.

Lohan skal ha vært på nattklubben Club Avenue da hun kom i en opphetet diskusjon med en annen kvinne, og det hele ble fysisk. Politiet skal raskt ha ankommet nattklubben, og arresterte Lindsay for angivelig å ha overfalt den andre kvinnen.

Kildene forteller at det før slåsskampen ble utvekslet skjellsord mellom Lindsay og kvinnen mens de satt i nærheten av hverandre.  

- Gi meg min plass, skal Lindsey ha skreket ut i lokalet ifølge TMZ.

Da så det ut til at det hele skulle roe seg ned, men så plutselig skal Lohan ha slått til kvinnen.

Da politiet ankom nattklubben var Lindsay allerede på vei hjem i en annen bil, men politiet fikk stoppet bilen og arresterte henne.

Torsdag ettermiddag ville hverken Lindsay Lohan eller kvinnen hun angrep snakke med pressen. Lohan ble fraktet ut av politistasjonen med en jakke over hodet.

Dette er ikke Lindsays eneste juridiske problem. Hun er siktet for  å lyve for politiet i juni etter den berømte bilulykken på Pacific Coast Highway. Filmstjernen fortalte politiet at hun var passasjer i bilen, når det derimot faktisk var hun som kjørte.

Hvis Lindsay blir formelt siktet for overfallet, kan det utløse enda et brudd på prøvetiden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg mobbet