Lindsay lærte litt

Nå cruiser Lindsay MED truse!

KORT SKJØRT: Lindsay tar sjanser med sine korte skjørt, men denne gangen hadde hun dekning nedentil... Foto: Stella Pictures
KORT SKJØRT: Lindsay tar sjanser med sine korte skjørt, men denne gangen hadde hun dekning nedentil... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frøken Lindsay Lohan er kjent for å ikke alltid å ha på seg undertøy når hun går på byen.

Dette har resultert i mangt et oppslag, som for eksempel dette: Liker å cruise uten truse! og dette: Husket bluse, men glemte truse!

For to dager siden hadde "Bobby"-stjernen æren av å dele ut en pris under World Music Awards i London, og i etterkant har skuespillerinnen oppholdt seg i byen for å både feste og nyte et godt måltid eller to.

LES OGSÅ: Stjernene festet vilt i London!

I går kveld tok Lohan seg en tur på kjendisrestauranten Nobu, og det gjorde hun med en kort-kort kjole som ikke overlot så fryktelig mye til fantasien.

SE HER: Victoria Beckham måtte støttes ut fra Nobu!

Men denne gangen hadde hun faktisk husket å kle på seg, noe som kom på et sjokk for flere av de sjokk-sultne paparazziene som forfølger henne til enhver tid.

- Aldri si aldri. Jeg er en svært spontan person, så jeg kommer nok til å sjokkere verden igjen, uttalte Lindsay i sommer.

Vi venter i spenning ...

Les om andres frekke truseglipper her:
Paris viser trusa igjen.
Med eller uten truse?
Gal mann angrep truseløs Jordan
Paris strippet i Vegas

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer