UTE I UTAH: Lindsay har virkelig funnet seg til rette i småbyen Sundance. Nå sier hennes far at det ser ut til at hun blir boende der. Foto: All Over Press
UTE I UTAH: Lindsay har virkelig funnet seg til rette i småbyen Sundance. Nå sier hennes far at det ser ut til at hun blir boende der. Foto: All Over PressVis mer

Lindsay i Playboy-film?

Hollywood har ikke gitt opp skandaledronningen...

SEHER.NO: Lindsay Lohan er på frifot, etter å ha tilbrakt flere måneder på et rehabsenter i Utah.

Ifølge E! Online, kan det nå vanke en rolle som en ekte Playboy Bunny for 21-åringen -  men bare hvis hun klarer å holde seg unna alkohol og dop.

Filmskaper Brett Ratner (38) er i full gang med planleggingen av filmen om Playboy-guru og Viagra-bruker Hugh Hefners (81) liv.

Og han har "LiLo" med i planene:

- Hun er svært talentfull... Hvis hun er edru, sier han til nettsiden.

Og fortsetter:

- Hun hadde vært fin som en Playboy Bunny...

Til tross for at Lohan er ute av rehabsenteret, er behandlingen langt i fra ferdig.

- Lindsay kommer til å bli i Utah de neste ukene for å få poliklinisk behandling. Hun kommer til å dra til Los Angeles snart for å jobbe med en film i flere uker, og skal så trolig returnere til Utah for å fortsette behandlingen, har Lindsays far Michael (47) fortalt People.com.

Han er overbevist om at datteren kommer til å flytte dit, selv om hun vil fortsette filmkarrieren i Hollywood.

- Det ser ut som om hun allerede har funnet et hus!

21-åringen skal ha fattet genuin interesse for rosedyrking på rehab i Utah, så da ligger det vel an rosebed utenfor det nye huset...

Lohan ble i august innlagt på Cirque Lodge-senteret i småbyen Sundance etter en serie skandaler, som innebar alt i fra flere fyllekjøring-episoder til kokain-avsløringer.

LES OGSÅ: LiLo-sex årsak til ekteskapsbrudd?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.