Lindsay har funnet seg en «ny» Sam

Men denne gangen er det en mann...

DUMPET?: Ifølge Radar Online har Lindsay Lohan endt sitt forhold til Samantha Ronson og blitt sammen med modellen Sam Webb.  Foto: All Over Press
DUMPET?: Ifølge Radar Online har Lindsay Lohan endt sitt forhold til Samantha Ronson og blitt sammen med modellen Sam Webb. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke ble det kjent at skandaleskuespillerinnen Lindsay Lohans (23) av-og-på kjæreste, Samantha «Sam» Ronson (32) kommer til Oslo for å spille på utestedet Barbeint 19. mars.

Og det ble da spekulert i om kjendis DJ-en ville ta med seg sin mye omtalte «kjæreste».

Nå ser det imidlertid ut til at det er lite sannsynlig at Lindsay kommer til Oslo, for ifølge nettstedet Radar Online har hun nemlig funnet seg en ny kjæreste.

Og nok en gang har skuespillerinnen falt for «en Sam». Eneste forskjell er at denne gangen er det snakk om en mann.

Ifølge nettstedet har Lindsay funnet tonen med den britiske modellen Sam Webb, og stjernen skal være så betatt at hun nå ser etter jobber i England.

- Hun er helt besatt av Sam. Hun ser nå etter prosjekter i England så hun kan være nær ham, sier en kilde.

Den «nye» Sam, som blant annet har vært modell for Dolce & Gabbana, skal ha akkompagnert Lindsay både under Paris Fashion Week og Milan Fashion Week tidligere i år. Og nå ser det altså ut til at romansen har utviklet seg til noe mer.

- Hun har snakket om å flytte til England på grunn av han. Hun har falt ganske hardt og følger han hvor enn han drar, sier kilden.


Venner av skuespillerinnen tror nå at Lindsay vil bli like besatt og opptatt av Sam Webb som hun en gang var av Sam Ronson.

- Hun elsker at han er del av mote-industrien. Han har gjort store kampanjer og hun kan faktisk snakke om Karl Lagerfeld med han. Hun er i himmelen, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Tidenes pinligste TV-intervju?