Lindsay har fått seg jobb

Første rolle på to år.

GJENNOMBRUDDET: Karrieren til Lindsay kom seg virkelig i gang i 2004 med "Mean Girls".
GJENNOMBRUDDET: Karrieren til Lindsay kom seg virkelig i gang i 2004 med "Mean Girls". Vis mer
SEHER.NO: Lindsay Lohan (22) har lenge vært på jakt etter jobb. I mars gikk hun ut offentlig, der hun sa hun var desperat etter å få seg noe å gjøre.

- Det er skummelt når man forstår: "Herregud, jeg jobber ikke. Og jeg har et hus jeg må betale for". Og det har vært noen prosjekter jeg har hatt virkelig lyst til å gjøre, sa hun til aprilutgaven av magasinet Nylon.

Nå har hun endelig lyktes. Lindsay - som slo gjennom i 2004 i filmen "Mean Girls" - har skaffet seg en rolle i en komedie. Filmen har navnet "The Other Side", og filmingen skal etter planen begynne i oktober.

Og det er ikke en hvilken som helst rolle, Lindsay har nemlig sikret seg hovedrollen i en film som også har Woody Harrelson og Alanis Morissette på rollelista.
Under innspillingen av "Georgia Rule" fikk hun kjeft av filmselskapets sjefer for å være "uansvarlig og uprofesjonell". Deretter stoppet jobbtilbudene - sett bort ifra filmen "Labor Pains", som aldri ble vist på kino.

Nå har pipen fått en annen lyd, og regissør David Michaels har tro på Lindsay.

- Hun er veldig klar over hva folk mener om henne. Hun brenner virkelig for å jobbe hardt for å fjerne det stempelet, sier han til Daily Variety.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Skummelt å være arbeidsledig