RADMAGER IGJEN: Lindsay Lohan har de siste månedene blitt kjempetynn.
RADMAGER IGJEN: Lindsay Lohan har de siste månedene blitt kjempetynn. Vis mer

Lindsay har blitt syltynn igjen

Skuespillerinnen skremmer fansen igjen. Er det kranglingen med Samantha som har fått Lindsay til å gå ned i vekt?

SEHER.NO: Det er bare fire år siden Hollywoodstjernen Lindsay Lohan (22) skremte fansen da hun plutselig dalte dramatisk ned i vekt.

Kort tid etterpå innrømmet LiLo at hun var "syk" og at hun trengte hjelp. Siden den gang har hun klart å legge på seg og har de siste årene sett sunn, frisk og formfull ut.

Frem til nå...

De siste månedene har filmstjernen nemlig dalt ned i vekt igjen, og nå har hun nok en gang blitt så tynn at fansen er bekymret, skriver Daily Mail.

Rykter skal ha det til at det er all kranglingen med kjæresten Samantha Ronson (31) som har tatt sitt toll på den unge stjernen, og at stresset rundt dette har fått henne til å miste matlysten.

Paret skal blant annet ha hatt en kjempekrangel på Nyttårsaften i Miami, Florida.

Bekymringen for filmstjernens tynne ramme begynte da hun og Samantha feierte i Miami i julen og Lindsay viste seg frem i bikini. Også denne uken, da filmstjernen var på shopping med kjæresten, så hun skremmende tynn ut i jeans som såvidt hang på de skranglete beina.

Etter at hun raste ned i vekt i 2005 og ble lagt inn på sykehus, innrømmet 22-åringen at hun selv så at hun var blitt for tynn.

I et intervju med Vanity Fair sa hun at det var først da hun så seg selv på en sending av "Saturday Night Live" at hun skjønte at noe måtte bli gjort.

- Armene mine var skikkelig ekle. Jeg hadde ikke armer. Min søster ble livredd og broren min ringte meg og gråt. Jeg var syk og alle var livredde. Jeg var livredd også. Folk satte seg ned med meg og sa "du kommer til å dø hvis ikke du tar bedre vare på deg selv", sa hun den gang.

Etter å ha fått tilbake sine kvinnelige former, stilte Lindsay opp på en utfordrende Marilyn Monroe-etterlignende fotoshoot for New York Magazine i fjor.

Men nå er hun altså i ferd med å bli altfor tynn igjen...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - LiLo raser mot ryktespredningen