Lindsay får retusjeringskritikk etter Playboy-foto

Alt er ikke helt som det fremstår på filmstjernens Playboy-cover.

RETUSJERT?: Avisen Daily Mail hevder dette bildet fra settet på Lindsay Lohans Playboy-shoot viser at hun er kraftig retusjert på de ferdige bildene. Foto: All over press
RETUSJERT?: Avisen Daily Mail hevder dette bildet fra settet på Lindsay Lohans Playboy-shoot viser at hun er kraftig retusjert på de ferdige bildene. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohan (25) har fått mye oppmerksomhet for sine nakenbilder i den nyeste utgaven av bladet Playboy, etter at den strengt hemmelige forsiden ble lekket ut på nettet i forrige uke.

På Playboy-bildene poserer «Mean Girls»-stjernen som Marilyn Monroe, som i 1953 var den aller første Playboy-piken.

Bildene har fått mye ros, men nå blir Playboy beskyldt for å ha retusjert bildene av den skandaleombruste 25 -åringen kraftig.

Et bilde tatt av Lohan i en pause på settet, som nå har sett dagens lys, viser en blekere og tynnere Lindsay enn Playboy-coveret gir inntrykk av.

- Hun ser ut som en forvirret liten pike, som har forsvunnet i altfor mye leppestift, skriver den britiske avisen Daily Mail i en kommentar.


Playboy har foreløpig ikke kommentert beskyldningene.

At kvinnelige modeller ofte blir retusjert før de havner på trykk, er imidlertid noe som skjer ofte både i Norge og utlandet.

I mars gikk imidlertid treningssko-produsenten Reebok å gå mot strømmen, da de brukte et uretusjert nakenbilde Playboy-modellen Triana Iglesias (30) i sin nye reklame.

- Vi valgte å gå for det naturlige bildet, rett og slett fordi vi mener Triana ikke trenger retusjering. Hun er en vakker og vågal kvinne, sa Sigurd Granmark, landssjef i Reebok til Dagbladet, i forbindelse med lanseringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor viser hun seg fram naken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer