Lindsay er livredd

Nå ønsker Lindsay Lohan å være et godt forbilde for søskenene.

SAMMEN: Aliana og Lindsay Lohan har et nært vennskap. Men Lindsay liker ikke tanken på at "Ali" vil gå i hennes fotspor ... Foto: All Over Press
SAMMEN: Aliana og Lindsay Lohan har et nært vennskap. Men Lindsay liker ikke tanken på at "Ali" vil gå i hennes fotspor ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sagnomsuste Lindsay Lohan er livredd for at lillesøsteren Aliana kommer til å ende opp enda villere enn henne.

Ifølge Bang er 13 år gamle Aliana Lohan svært klar for å kopiere storesøsters måte å angripe Hollywoods uteliv på ...

LES MER: Lindsay endelig rusfri. Eller?

- Lillesøsteren min sine meninger er viktige for meg. Hun sier "Jeg vil se ut som deg, du er så pen!". Men hun er jo veldig vakker selv, så jeg merker at problemet er på vei. Hun vil gjøre som meg, innrømmer Lohan.

Hun sier også at hun føler seg som "Alis" andre mor, og at hun alltid føler hun må beskytte henne ...

Aliana begynte som modell i en alder av tre, og ga i 2006 ut albumet "Lohan Holiday". For tiden er hun i forhandlinger med Disney Channel angående en ny tv-rolle, skriver Wikipedia.

SE BILDENE: Her er Hollywoods stjernesøsken!

I intervjuet sier 20 år gamle Lindsay at hun har planene klare for lillebroren Dakota, eller "Cody" som hun liker å kalle ham.

- Cody er 11 år gammel. Han vil holde seg unna rampelyset og bli advokat. Jeg vil at han skal bli en advokat i underholdningsbransjen, så kan han hjelpe meg!

Og med tanke på at Lohan har sørget for en god del av Hollywoods største skandaler de siste årene, er det ingen tvil om at hun vil trenge hjelp fremover ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer