Lindsay dater modellkjekkas

- Hun virker skikkelig forelsket i ham.

<strong>NY KJÆRESTE:</strong> Lindsay skal bare være glad for tiden. Kilder sier hun er forelsket i sin nye modelldate. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Lindsay skal bare være glad for tiden. Kilder sier hun er forelsket i sin nye modelldate. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lindsay Lohan dater modellen Spencer Falls. Det skriver Star Magazine.

25 år gamle Lohan, som tidligere var sammen med Samantha Ronson, ble nylig observert med modellen på et hotell i Hollywood. Senere ble Falls sett da han forlot Lohans leilighet.

- Lindsay virker skikkelig forelsket i ham, og er bare glad for tiden. Det er virkelig forfriskende å se at hun er tilbake i god gammel form igjen, sa en kilde til bladet.

Det nye paret ble fotografert mens Spencer berørte brystet til Lindsay.

«Lindsay Lohan, Spencer Falls og jeg hadde det litt for morsomt i dag. En liten romanse skader aldri.», skrev fotografen Tyler Shields på Twitter i etterkant av hendelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her gjemmer Lindsay Lohan seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer