Lindsay bytter navn

Madonna syns at Lindsay Lohans navn er altfor "ukabbbalistisk".

SØKENDE: - Vi trenger alle noe å gripe fast i, forteller Lindsay. Foto: All Over Press
SØKENDE: - Vi trenger alle noe å gripe fast i, forteller Lindsay. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Lindsay Lohan (20) er en søkende sjel. Nylig bestemte den "Just my luck"-aktuelle skuespilleren seg for å konvertere fra katolismen til kjendisreligionen kabbala for å ha noe å "gripe fast i". Erkekabbalisten Madonna (48) var snar til å tilby henne hjelp med overgangen.

De to superstjernene har hatt ukentlige møter for å diskutere Lohans fremgang, og nylig kom tobarnsmoren på at rødtoppen burde få seg et navn som var mer kabbalistisk.

Valget falt på Rose - og i følge kilder kalkulerte (!) Madonna seg frem til dette ved å se på Lindsays fødselsdato, 2. juli 1986. På samme måte har sangeren funnet ut at hun egentlig heter Esther.

- Vi trenger alle noe å tro på, noe å gripe fast i. Alt er så vanskelig til tider, og jeg trenger å vende meg mot noe som gir meg forståelse, forteller partyprinsessen Lindsay.

Fra før av har Madonna kabbalisert, eller prøvd å kabbalisere, stjerner som Demi Moore (44), Ashton Kutcher (28), Britney Spears (25), Gwyneth Paltrow (34) og Courtney Love (43).


Les mer om kabbala her.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer