LESBISKE: Lindsay Lohan er blitt kjæreste med DJ'en Samantha Ronson. Her synger de en duett sammen på et utested. Foto: All Over Press
LESBISKE: Lindsay Lohan er blitt kjæreste med DJ'en Samantha Ronson. Her synger de en duett sammen på et utested. Foto: All Over PressVis mer

Lindsay blir lesbisk

Partyjenta Lindsay skal ha en lesbisk affære med en kvinnelig DJ.

Bytter lag!


SEHER.NO: "Mean Girls" - stjernen Lindsay Lohan (20) befinner seg for tiden i Japan på fotoshoot. Med seg på turen har hun DJ Samantha Ronson og de to musikerne har funnet tonen - både på og utenfor scenen!


Skandaleforfulgte Lindsay har tidligere vært kjent for å ta for seg av Hollywods kjekkaser, men ifølge hennes tidligere representant Jonathan Jaxon har hun nå valgt å komme ut av skapet.


- Lindsay har faktisk alltid vært ganske åpen. Kanskje hun ble lei av gutta, og at det er derfor hun valgte å krydre tilværelsen med BFF (Best Friend Forever) Samantha Ronson, skriver Jaxon i bloggen sin, ifølge Femalefirst.


Tidligere har Drew Barrymore innrømmet å ha hatt mer enn vennskapelig omgang med andre jenter, mens både Britney Spears og Paris Hilton skal ha vært koblet til kvinnelige kjærester.


Men nå kan Hollywood få et enda mer profilert åpent lesbe-par enn TV-stjernene Ellen DeGeneres og Portia de Rossi.


Ronson - som er stedatteren til Mick Jones fra 80-tallsbandet Foreigner - er en av Hollywoods mest populære platespinnere. Hun har tidligere opptrådt med Lindsay Lohan på American Music Awards. I tillegg har hun spilt på Sundance-festivalen og Jessica Simpsons bursdagsfest.


Jaxon mener imidlertid Lohan bør passe seg for sin nye jentekjæreste.


- Nå ville jeg ikke hatt noe vondt å si om de to hvis det ikke var for at Samantha er dypt involvert i alkohol og narkotika. Kanskje ikke den beste innflytelsen for en rehabilitert Lindsay Lohan.


Hverken Lindsay eller Samantha har kommentert påstandene.


LES OGSÅ: Keira og Lindsays trekant; God kjemi i Cæsar-sex,  Carmen tok av på lesbeshow


LINDSAYS VILLE FORTID: Les mer hos Topp.no