SKJERPET SEG?: Lindsay Lohan sier hun nå forsøker å holde seg unna folk som påvirker henne negativt.  Foto: All Over Press
SKJERPET SEG?: Lindsay Lohan sier hun nå forsøker å holde seg unna folk som påvirker henne negativt. Foto: All Over PressVis mer

Lindsay - ingen dum blondine?

Skandaleskuespilleren snakker ut om fjorårets mange problemer.

SEHER.NO: Den plagede filmstjernen Lindsay Lohan (21) snakker ut i et svært åpenhjertig intervju med britiske Glamour Magazine denne måneden.

Seks måneder etter at skuespillerinnen forlot rehab-senteret Cirque Lodge i Utah, forteller hun nå om sitt party-girl image, hvordan det var å dra tilbake på jobb og hvordan hun nå forsøker å holde seg unna folk som påvirker henne på en negativ måte.

- Det er noen venner det er vanskelig å være sammen med fordi de har valgt en annen retning i livet. Men det er tøft, for jeg er den typen person som ønsker å stole på alle, sier Lohan, ifølge People.

Men på tross av alle fristelsene hun og andre fra hennes generasjon til daglig må motså, føler hun likevel stor sympati for Britney Spears og Amy Winehouse.

I tillegg innrømmer hun at hun trives bedre i sitt eget selskap nå.

- Jeg har det greit når jeg er alene på dagen. Men jeg hater å være alene på kvelden. Jeg liker å ha venner rundt meg, men nå vil jeg mye heller være hjemme. Men det betyr ikke at jeg aldri vil dra på nattklubb igjen, for dersom jeg skulle sagt det så ville jeg ha løyet, sier hun.

Og på spørsmål om hva hun tror er de største misoppfatelsene rundt hennes person svarer hun: "At jeg ikke har hodet mitt skrudd riktig på, altså er litt dum. Og at jeg ikke er et godt menneske, for det er jeg, virkelig".

LES OGSÅ: - LiLo må i likkjeller