Lindmo ser ikke på vekta

Anne Lindmo er opptatt av å ha en kropp som får henne gjennom hverdagen, ikke nødvendigvis sju mil over fjellet.

LYKKELIG GIFT: - Jeg har en mann som er veldig flink til å ta vare på meg. Han er fin og klok og lur, sier Anne Lindmo til helsemagasinet Puls. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
LYKKELIG GIFT: - Jeg har en mann som er veldig flink til å ta vare på meg. Han er fin og klok og lur, sier Anne Lindmo til helsemagasinet Puls. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slankehysteri, nei takk!

SEHER.NO:  - Alle virker så utrolig begeistret for at jeg er blitt tynn, og det står bare ikke i forhold til hvordan jeg opplever det selv. La meg bare si at min lykkekurve aldri har vært i flukt med vekta, sier den populære Store Studio programlederen i et intervju med helsemagasinet Puls.

LES HER: Anne ble kåret til Norges best kledde i 2006

Hvorfor Anne har blitt så tynn er det ingen som vet, men det er nærliggende å tro at livet som småbarnsmor kan ha noe med saken å gjøre. Sammen med ektemannen NRK-produsent Hasse Lindmo har hun nemlig to gutter på fem og to år.

LES OGSÅ: Silje Stang fikk en datter

- Jeg sluttet med vekt på åttitallet og har siden hatt det helt flott med litt protestfett. Jeg gikk gjennom to svangerskap totalt uvitende om hvordan vekta utviklet seg. Jordmor lovet å gi beskjed ved helsefare, ler hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer