Lindas millionoppskrift: Ha en bikiniscene i hvert program

Linda Eide om grilldressen, bikini og nesten nakenscener. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder Linda Eide (42) har trukket en million seere til den tredje sesongen NRK1-programmet «Norsk attraksjon» denne vinteren, og torsdag ble det klart at hennes innsats for å underholde nordmenn på lørdagskvelden kan gi henne gjeve priser.

Programmet er nominert til Gullruten for «beste magasin- eller livstilsprogram», og Lina Eide er svært glad for også å være nominert i kategorien «beste kvinnelige programleder».

- Jeg er nominert til beste kvinnelige programleder, og det har vi jobbet veldig mye med i runde tre. Vi har stått på for kvinneligheten og har hatt masse hud, bikini og nakenscener nesten. Nesten. Så jeg føler at endelig er vi blitt sett for det kvinnelige programmet som vi er, sier Gullruten nominerte Linda Eide til Seoghør.no.

Eide mener nemlig at det er taktiske grunner til at hun kastet klærne i tredje sesong av den populære TV-serien.

- Vi jobber jo ekstremt seriøst med dette programmet. Masse research, forberedelser og manus og alt sånt, men skal du ha den ekstra og komme over millionen så må du, ifølge alle lærebøker, ha en bikiniscene i hvert program. Og litt Grand Prix-musikk, så er det i boks. Det trikset har vi kjørt, sier Eide.

Når hun ikke sitter i rundkjøringer i bikini eller danser rundt lett antrukket på en nordnorsk strand i programmet, har programlederen hatt på seg sin karakteriske, røde grilldress. 

- Det er fordi at i dette programmet så hopper vi litt fra sted til sted, og trenger en rød tråd og programlederen trenger et gjenkjennelig antrekk. Da ble det et nasjonalantrekk som ikke er bunad, men som er litt av den løsere sorten, nemlig grilldressen. Det funker veldig fint. Det blir veldig sånn fysisk fjernsyn og du føler deg lett og fin i kroppen, sier Linda Eide til Seoghør.no.

I tillegg til grilldressen har Eide utarbeidet et annet varemerke i  «Norsk attraksjon», nemlig å rulle seg fra sted til sted i Norge. Programlederen har blant annet rullet ned bratte skrenter og ut fra et stupetårn, og forteller at dette ikke alltid har gått helt etter planen.

- Ja, det har skjedd litt ille ting. Jeg har knekt et ribbein og jeg har forsåvidt besvimt litt, men det er fordi vi tar den litt ut. Det vi vil vise med rullingen er at det er billig moro. Du kan bli ør og omtumlet uten å måtte betale masse og du kan rulle når som helst. Vi måtte ha noen spektakulære bilder, så da gikk det litt galt, men egentlig er det en hyggelig ting, sier Linda Eide til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Her er de nominerte til årets Gullruten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer