Linda Johansen:

Lindas millionkupp

Punget ut gigantbeløp for luksushytte på Norefjell.

HYTTEKJØP: Den suksessrike gründeren Linda Johansen kjøpte i fjor sin aller første hytte. Den skal ha kostet henne over 18 millioner. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
HYTTEKJØP: Den suksessrike gründeren Linda Johansen kjøpte i fjor sin aller første hytte. Den skal ha kostet henne over 18 millioner. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like etter at Norge coronastengte ned i fjor, kjøpte hudpleiedronningen Linda Johansen (52) sin første hytte. Der kan hun sammen ektemannen Timm Wold og sine tre bonusbarn nyte fritiden.

Hytta ligger idyllisk til på Norefjell – like i nærheten av der investor Øystein Stray Spetalen (58) nylig satte hytterekord.

Den tidligere modellen, som har startet salonger og har utviklet egen hudpleieserie, har de siste årene gjort gigantisk suksess i forretningslivet.

FØRSTE HYTTE: I fjor gikk Linda Johansen til innkjøp av sin aller første hytte på Norefjell. Foto: Privat
FØRSTE HYTTE: I fjor gikk Linda Johansen til innkjøp av sin aller første hytte på Norefjell. Foto: Privat Vis mer
PANORAMAUTSIKT: Hytta befinner seg på toppen av skibakken. Foto: Privat
PANORAMAUTSIKT: Hytta befinner seg på toppen av skibakken. Foto: Privat Vis mer

For to år siden omsatte hun for over 40 millioner kroner, og kurven har ikke pekt nedover siden da. Dermed kunne hun også slå på den største tromma da hun kjøpte seg inn i hyttemarkedet for svimlende 18 millioner kroner.

Hytta befinner seg på toppen av den populære skibakken, og består av tre etasjer med panoramautsikt. Den inneholder blant annet fire soverom med egne bad, og en tv-stue med gasspeis, ismaskin og kjøleskap med utgang til terrasse.

INNSIDEN: Her er et lite glimt fra innsiden av hytta. Foto: Motormouth
INNSIDEN: Her er et lite glimt fra innsiden av hytta. Foto: Motormouth Vis mer
IDYLLISK: Fra stuen er det panoramautsikt. Foto: Motormouth
IDYLLISK: Fra stuen er det panoramautsikt. Foto: Motormouth Vis mer

- Ellevill hyttedrøm

I tillegg er det etter det Se og Hør erfarer, gjort oppgraderinger for nærmere fire millioner. Selv vil ikke Linda kommentere tallene, men sier:

- Dette er en ellevill hyttedrøm som var ren fantasi for fire år siden. Jeg er en enkel jente fra Ski som aldri hadde trodd at jeg skulle få oppleve egen hytte på fjellet.

Johansen er selv en lite erfaren slalåmkjører, men innrømmer at hun nok har hatt mer kjennskap til «afterski». Nå trenger hun imidlertid ikke gå langt for å nyte livet etter en dag i bakken.

ERFAREN: Linda Johansen liker seg godt i slålambakken. Foto: Motormouth
ERFAREN: Linda Johansen liker seg godt i slålambakken. Foto: Motormouth Vis mer
HYTTEDRØM: Gründeren beskriver fjellet som balsam for sjela. Foto: Motormouth
HYTTEDRØM: Gründeren beskriver fjellet som balsam for sjela. Foto: Motormouth Vis mer

- Fjellet for meg er avslapning, samhold og balsam for sjela. Timm og barna har alltid vært veldig glad i å stå på slalåm, så hytte på fjellet var noe hele familien ønsket seg, forteller hun.

Johansen legger ikke skjul på at hun har forelsket seg i Norefjell, og påpeker at det både er muligheter for å gå lange turer om høsten, samt stå på langrenn og slalåm om vinteren.

- Norefjell er to timer unna som gjør det enkelt å være spontan. Timm og jeg jobber sammen 24/7, vi våkner og sovner mens vi tenker jobb. Det kan nok diskuteres hvor sunt det er i lengden. Norefjell har blitt vårt pusterom.

SAMHOLD: Her er Linda Johansen i slalåmbakken sammen med bonusbarna Noah (til venstre) og Nicolai Wold (til høyre). Foto: Privat
SAMHOLD: Her er Linda Johansen i slalåmbakken sammen med bonusbarna Noah (til venstre) og Nicolai Wold (til høyre). Foto: Privat Vis mer

Hardt arbeid

Som nevnt har Johansen gjort stor suksess innenfor hudpleie, og har Linda etablert seg en stor kundegruppe med over 40 000 medlemmer. En slik suksess har ikke kommet lett, men etter hardt arbeid i mange år.

- Vi fikk en «hit» med ansiktsmasken i 2017 og etter det har vi fått flere produkter med god suksess. Jeg tror formelen har vært å forstå at vi kvinner er forskjellige både på innsiden og utsiden, utdyper hun.

På 90-tallet ble Linda først kjent som glamourmodell og etterhvert redaktør for det pikante magasinet Lek. Hun prydet blant annet også forsiden av Penthouse og hadde på et tidspunkt også en flørt med «Two and a Half Men» -stjernen Charlie Sheen (55).

MISFORNØYD: Linda Johansen advarer unge mennesker som viser hud for å bli kjendiser. Bilder fra NRK Vis mer

I fjor gjestet hun Lindmo på NRK1 hvor hun fortalte om hvordan stempelet som Lek-Linda har festet seg, til tross for at det er to tiår siden hun forlot bransjen og i moderne tid har jobbet seg opp i forretningslivet.

- Jeg var innenfor min myke, lille bransje i fire-fem år, og jeg blir fortsatt kalt for Lek-Linda, eller naken-Linda, eller porno-Linda, eller hva det måtte være. Det har vært en kamp å bli kvitt det stempelet. Det var ikke internett den gangen, og det var ikke digitale bilder, slik at få visste om det. I dag blir det med deg for alltid, sa hun åpenhjertig i TV-intervjuet.

Dette fortalte hun i forbindelse med at hun syntes det var trist å se realitydeltakere ha sex på tv.

- Jeg heier på at unge mennesker skal tørre å gå ut av komfortsonen og pushe grenser, jeg heier på det. Men å leve ut sin seksuelle galskap, og tenke at for alt i verden skal jeg bli kjendis, derfor skal jeg ha sex på tv, det synes jeg er en kjempedårlig idé, fortsatte hun.

HJEM: Linda Johansen er blant deltakeren i denne ukens «4-stjerners middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: Leier ut «Exit»-hytta: - Helt galskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer