Linda (50) forlovet med kjæresten (21)

Han blir stefar til datteren hennes, selv om han er ett år yngre...

FORLOVET: Det er 29 års aldersforskjell mellom Charlie Hill og Linda Hogan. Foto: All Over Press
FORLOVET: Det er 29 års aldersforskjell mellom Charlie Hill og Linda Hogan. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hulk Hogans ekskone over 25 år, Linda Hogan (50), har forlovet seg med sin 21 år gamle kjæreste, Charlie Hill. Det er det The National Enquirer som skriver.

Det betyr at Charlie kommer til å bli stefaren til Hulk og Lindas datter, Brooke Hogan (22), selv om han er ett år yngre enn henne.


Linda og Charlie har datet hverandre i omkring to år, og det er ventet at de kommer til å gifte seg neste sommer, ombord på Lindas yacht.

- Lindas kommende ektemann var hennes sønn Nicks venn før deres forhold begynte. De har datet hverandre siden han var 19, skriver avisen.

Verken Hulk eller Brooke har kommentert bryllupsplanene, men begge to har tidligere uttalt hva de mener om Lindas forhold. Og kommentarene er ikke av den aller lykkeligste sorten.

- Man bor en kilometer unna det 7000 kvadratmeter store huset man ikke får dra til lenger, man kjører gjennom Clearwater og ser en 19-åring kjører din egen Escalade, og man vet at en 19-åring sover i sengen din, med din kone. Jeg kunne ha gjort det hele til et åsted, akkurat som O.J., sa Hulk tidligere til Rolling Stone.

Like ille er det ikke for Brooke, selv om hun hevder hun ikke støtter forholdet.

- Jeg liker det ikke i det hele tatt, men hun er moren min, så jeg er nødt til å vise henne litt støtte. Jeg gikk på samme skole som ham. Han gikk i klassen under meg, sa hun til E! Radio.

Hulk Hogan forlovet seg selv i desember, med kjæresten som er 21 år yngre enn ham.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå er han forlovet