TYNN: Lily Allen har blitt slank gjennom hypnoterapi hos engelske Susan Hepburn, og det kun på noen måneder. Her på et bilde fra september og et bilde fra desember.
TYNN: Lily Allen har blitt slank gjennom hypnoterapi hos engelske Susan Hepburn, og det kun på noen måneder. Her på et bilde fra september og et bilde fra desember. Vis mer

Lilys slanke-hemmelighet avslørt

Popstjernen brukte hypnoterapi for å gå ned i vekt....

SEHER.NO: "Smile"-sangerinne Lily Allen (23) skal lenge ha ønsket å gå ned i vekt, men har slitt med å bli kvitt de ekstra kiloene.

For som så mange andre synes ikke popstjernen det er forferdelig morsomt å løpe på en tredemølle, og unngår treningssentre for enhver pris.

De siste månedene er det likevel en langt tynnere Lily paparazzifotografene har tatt bilder av, og nå er popstjernens effektive slanke-hemmelighet avslørt.

Ifølge Daily Mail har nemlig den eksentriske sangerinnen benyttet seg av hypnose, eller hypnoterapi, for å gå ned noen kilo.

Slankemetoden er en ny trend fra USA, som også stjerner som supermodell Sophie Dahl og Spice Girl Geri Halliwell sverger til. Og på kun noen få behandlingstimer skal Lily ha gått ned hele to kjolestørrelser.

Hypnosetimene koster i overkant av 3000 kroner timen, og skal stoppe pasientens sug etter usunn mat.

- Dette er enormt i LA og New York og blir stadig mer populært her i London, forteller hypnoseterapaut Susan Hepburn.

Ifølge Hepburn har hun hjulpet Allen gå ned mange kilo gjennom sin behandling.

Hypnoterapauten har også hatt stor suksess med å få folk til å slutte å røyke, og hevder at hele 96 prosent av hennes pasienter slutter med uvanen etter kun én time.

- Gjennom timene våre har jeg lært Lily å like sunne, lavkalori-måltider fremfor junk-food. I tillegg har jeg fått henne til å innse at alkohol ikke er en selvtillitsøker, kun ekstra kalorier som ødelegger ens forsøk på å få en sunn kropp, forteller hun.

Men vekttapet er imidlertid ikke det eneste som får "Smile"-sangerinnen i godt humør om dagen.
Nylig kom hun hjem fra en ferie i Karibien der hun skal ha blitt observert flørtende med den 22 år eldre kunsthandleren Jay Jopling (45), en nær venn av hennes far Keith og som skilte seg fra sin kone Sam Taylor Wood i høst.

Under ferien på idylliske St. Barts skal paret ved flere anledninger ha blitt sett gi hverandre hete omfavnelser og kyss, mens de koste seg i solen eller nøt livet ombord en luksusyacht.

At popstjernen dater en såpass mye eldre menn er heller ikke noe nytt, da Lily ofte dater menn som er eldre enn henne.

- Jeg tror jeg liker mye eldre menn. Jeg pleier å henge med mye eldre mennesker og går til middager på dyre steder og snakker om kunst. Jeg møter mer interessante mennesker som kan taksere hjernen min, har Lily tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Romantisk start på det nye året