GODE GENER: Lily-Rose Depp er en god og vakker blanding av både pappa Johnny og mamma Vanessa. Her kledd i Chanel under Chanel Metiers d'Art-showet i New York i slutten av mars. Foto: SipaUSA
GODE GENER: Lily-Rose Depp er en god og vakker blanding av både pappa Johnny og mamma Vanessa. Her kledd i Chanel under Chanel Metiers d'Art-showet i New York i slutten av mars. Foto: SipaUSAVis mer

- Lily-Rose Depp har en engels ansikt

15 år gammel modelldebuterer stjernedatteren for kjent motemagasin.

SEOGHØR.NO: Det er vel få som er overrasket over at datteren til det tidligere stjerneparet, Johnny Depp (51) og Vanessa Paradis (42), har arvet genene til sine berømte foreldre og blitt en skjønnhet.

Lily-Rose Depp er kanskje bare 15 år, men har allerede debutert som modell, og etter bildene å dømme kan det se ut som om hun har lært noen poseringstriks fra sin vakre mor - som i mange år har vært modell for Chanel.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERPAR: I nesten 15 år var Vanessa Paradis og Johnny Depp et av Hollywoods hotteste par. Foto: NTBscanpix
SUPERPAR: I nesten 15 år var Vanessa Paradis og Johnny Depp et av Hollywoods hotteste par. Foto: NTBscanpix Vis mer

Det er i siste utgave av det australske motemagasinet Oyster at den unge jenta gjør sin debut, og bladet klarer ikke å skjule sin begeistring for henne.

– Lily-Rose Depp har en engels ansikt og en magnetisk tilstedeværelse til tross for sin unge alder, står det i artikkelen, ifølge E!News.com.

Det er fotografen Dana Boulos tatt bildene av datteren til Depp og Paradise, som gikk fra hverandre i 2012 etter 14 år som par, og hun har postet dette nydelige fotoet av Lily-Rose på sin Instagram-profil.

A photo posted by Dana Boulos (@danaboulos) on

 

Også Oyster magazine har postet et bilde på Instagram fra fotoshootet.

 

 

For et par uker siden fikk Lily-Rose mye oppmerksomhet da hun deltok på Chanel Metiers d'Art show i New York sammen med moren.

Hun har også gått i begge foreldrenes fotspor i forhold til skuespill, og spilte mot sin far i horrorkomedien «Tusk» i fjor.

Til sommeren blir far og datter å se sammen på lerretet igjen. Denne gang i filmen  «Yoga Hosers».

Depp og Paradise, som i alle år har skjermet barna godt fra rampelyset, har også sønnen Jack (13) sammen.

LES OGSÅ: Johnny Depp tvinges til operasjon