Lily James viste frem kjæresten for første gang

«Downton Abbey»-stjernen bekrefter endelig forholdet til «Dr. Who»-stjernen Matt Smith.

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til skuespiller Lily James (25) om dagen!

I januar fikk hun gleden av å vinne sin første SAG Award sammen med resten av rollebesetningen i TV-suksessen «Downton Abbey», og nå er hun kinoaktuell med eventyrfilmen «Cinderella».

Men også privat går det strålende for den flotte 25-åringen. Da «Cinderella» hadde premiere i Milano onsdag, hadde hun med seg den nye kjæresten sin på den røde løperen - for aller første gang.

Lily James og «Dr. Who»-stjernen Matt Smith (32) har vært et par siden i høst, men dette er første gang de viser seg sammen på et offisielt arrangement. Og turtelduene la ikke skjul på de varme følelsene de har for hverandre.

SVÆRT FORELSKET: Lily James, kjent som Lady Rose i «Downton Abbey» (t.v), er utvilsomt en av Storbriatnnias vakreste stjerner. At Matt Smith (t.h) nesten ikke kan ta øynene fra henne, er ikke så rart. Foto: All Over Press
SVÆRT FORELSKET: Lily James, kjent som Lady Rose i «Downton Abbey» (t.v), er utvilsomt en av Storbriatnnias vakreste stjerner. At Matt Smith (t.h) nesten ikke kan ta øynene fra henne, er ikke så rart. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

«Cinderella»-hovedrolleinnehaveren var i strålende humør på filmpremieren, og hun gav kjæresten mange varme smil mens de poserte tett omslynget for fotografene.

KINOAKTUELL: Lily James blir snart å se i hovedrollen i Disneys spillefilm «Eventyret om Askepott», der også Cate Blanchett og Helena Bonham Carter har sentrale roller.  Foto: Stella Pictures
KINOAKTUELL: Lily James blir snart å se i hovedrollen i Disneys spillefilm «Eventyret om Askepott», der også Cate Blanchett og Helena Bonham Carter har sentrale roller. Foto: Stella Pictures Vis mer

Matt Smith, som også spiller mot James i den kommende horrorkomedien «Pride and Prejudice and Zombies», sendte den vakre skuespilleren beundrende blikk mens de tullet og lo.

Det britiske paret ble først koblet til hverandre i mai 2014, da de ble observert sammen under filmfestivalen i Cannes. Flere stevnemøter hjemme i London fulgte, men Lily avviste dengang at det var noen romanse mellom dem.

- Jeg og Matt er ikke sammen. Han er bare kompisen min og vi henger mye sammen. Vi har samme vennesirkel. Vi kommer veldig godt overens ettersom vi har masse til felles som skuespillere, har hun uttalt til Scottish Daily Record, ifølge Daily Mail.

«Cinderella», som har fått den norske tittelen «Eventyret om Askepott», har kinopremiere den 13. mars.

LES OGSÅ: - Petter er egentlig en rolig gutt