EVENTYRLIG STJERNE: De siste ukene har Lily James gang på gang imponert på den røde løperen mens hun har promotert «Eventyret om Askepott». I starten av mars tok hun pusten fra alle på filmens L.A.-premiere. Kast terning på Elie Saab-kjolen og resten av antrekkene nederst i saken! Foto: Filmweb/All Over Press
EVENTYRLIG STJERNE: De siste ukene har Lily James gang på gang imponert på den røde løperen mens hun har promotert «Eventyret om Askepott». I starten av mars tok hun pusten fra alle på filmens L.A.-premiere. Kast terning på Elie Saab-kjolen og resten av antrekkene nederst i saken! Foto: Filmweb/All Over PressVis mer

Lily James elsker å kle seg som en prinsessse

«Eventyret om Askepott»-stjernen hylles for sin glamorøse stil på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: De siste ukene har den britiske skuespilleren Lily James (25) vært travelt opptatt med å promotere «Eventyret om Askepott» land og strand rundt.

25-åringen har allerede fått mye oppmerksomhet for det smale korsettlivet hun har som Askepott i den nye Disney-spillefilmen.

Og nylig avslørte hun at Askepotts berømte sko i filmen faktisk er laget av kostbar Swarovski-krystall.

Men også de mange rød løper-antrekkene til den sjarmerende «Downton Abbey»-stjernen, har vekket oppsikt.

På Disney-filmens premierer i diverse storbyer de siste dagene, samt på andre promoteringsoppdrag, har Lily James nemlig tatt pusten fra motepressen.

Motemagasinene ELLE og Harper's Bazaar roser den glamorøse rød løper-stilen til den vakre stjernen opp i skyene.

- Skuespilleren beviser at hun har perfeksjonert prinsessestilen både på det store lerretet og på den røde løperen, mener Harper's Bazaar om den eventyrlige stilen til Lily James.

- Hun er ikke fremmed for å se kongelig ut i aftenkjoler, skriver ELLE, som mener filmstjernen ser nydelig ut hver gang hun ifører seg prinsesseaktige kjoler.

Hva synes du om stilen til Lily James? Kast terning på de siste rød løper-antrekkene hennes her!

[views:embed:node_embed:block:78297]

LES OGSÅ: - Trodde aldri jeg skulle gå igjen