Lily Allen mistet sitt ufødte barn - igjen

Lily Allen ble kjørt til sykehus i all hast.

I SORG: Gravide Lily Allen ble sendt til sykehus i all hast på torsdag i forrige uke. Nå bekrefter talspersonen hennes at hun mistet barnet. Foto: Stella Pictures
I SORG: Gravide Lily Allen ble sendt til sykehus i all hast på torsdag i forrige uke. Nå bekrefter talspersonen hennes at hun mistet barnet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sangeren Lily Allen (25) er igjen i sorg, etter at hun mistet sitt andre barn under graviditet.

Stjernen som var seks måneder på vei, ble kjørt i all hast til sykehus torsdag morgen etter at hun hadde klaget over store magesmerter.

Men det ufødte barnet var ikke til å redde, til tross for iherdig innsats fra legene gjennom helgen, melder The Sun.

- Det er med stor sorg at vi bekrefter at Lily Allen og Sam Cooper har mistet babyen sin. Paret ber om at deres privatliv blir respektert og at de får være i fred i denne tunge perioden, sier en talsperson for paret.

Det var i august at Allen, offentliggjorde at hun og kjæresten, som hun ble sammen med i 2009, ventet barn.

Dette er andre gangen sangerinnen har spontanabortert. Også for to år siden rammet tragedien Allen, da hun var sammen med Ed Simmons fra Chemical Brothers. Den gang kom den triste beskjeden bare én måned etter at hun bekreftet at hun var gravid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Mistet barnet etter ferie