STJERNE: Lily Allen slo gjennom allerede i 2006 med den superpopulære låten "Smile". Foto: Scanpix
STJERNE: Lily Allen slo gjennom allerede i 2006 med den superpopulære låten "Smile". Foto: ScanpixVis mer

Lily Allen kollapset på gresset

Den populære sangerinnens harde festing fikk dramatiske konsekvenser.

SEOGHØR.NO: Siden hun slo gjennom med låten «Smile» i 2006, har Lily Allen (30) flere ganger slitt på privaten.

FESTGLAD: Lily er stor fan av Glastonbury-festivalen, og har tidligere vært én av artistene som har holdt konserter. Her er hun på scenen under festivalen i 2009. Foto: wenn.com
FESTGLAD: Lily er stor fan av Glastonbury-festivalen, og har tidligere vært én av artistene som har holdt konserter. Her er hun på scenen under festivalen i 2009. Foto: wenn.com Vis mer
STØTTE: Lily Allen viste sin støtte for kontroversielle Kanye West da hun brant dette flagget. Foto: Scanpix
STØTTE: Lily Allen viste sin støtte for kontroversielle Kanye West da hun brant dette flagget. Foto: Scanpix Vis mer

Ikke bare har den populære artisten har to ganger opplevd å miste et barn under en graviditet, hun har også slitt med depresjon, og tungt dop- og alkoholmisbruk.

De siste årene har hun tilsynelatende klart å få livet på rett kjøl; hun er gift, og har fått barna Ethel og Marnie. I tillegg har sangerinnen gjort comeback på scenen.

Likevel er det ingen tvil om at Lily er glad i å feste; nylig gikk det så langt at hun kollapset på gresset under Glastonbury-festivalen i England.

– Hun var helt borte, hun ante ikke hvor hun var. Vennene hennes spurte hele tiden om det gikk bra, og de prøvde konstant å få i henne vann, sier et øyevitne til Mirror.

Saken fortsetter under bildet.30-åringen skal ikke ha hatt behov for å dra på sykehuset, men ble tatt vare på av ambulansepersonell. Episoden skal ha vart i omtrent 45 minutter før Lilys ektemann, Sam Cooper, kjørte avgårde med stjernen.

Sangfuglen har ikke kommentert kollapsen selv, men en av representantene hennes kom med en uttalelse etter at The Sun publiserte bilder av hendelsen.

– Hun har det helt fint og koste seg masse under Glastonbury, lød pressemeldingen.

Under en av de andre festivaldagene skapte Lily også overskrifter da hun brant et flagg med tekskten «F**n ta Kanye West» på.


LES OGSÅ: Delte toppløsvideo med fansen