FUCK YOU VERY, VERY MUCH: Lily Allen levnes liten ære som musiker av sangerinnen Joss Stone. Foto: All Over Press
FUCK YOU VERY, VERY MUCH: Lily Allen levnes liten ære som musiker av sangerinnen Joss Stone. Foto: All Over PressVis mer

- Lily Allen kan ikke synge

Britisk popyndling får så hatten passer fra Joss Stone...

SEHER.NO: Popstjernen Lily Allen (24) er kjent for kraftfulle utfall mot andre kjendiskvinner, og er en person som aldri legger noe i mellom meningsytringene sine. Denne gangen får hun selv gjennomgå.

Det er Allens motstand mot ulovlig nedlastning av musikk, som får sangeren Joss Stone til å tenne på alle pluggene.

- Lily er avhengig av å selge musikk, fordi hun ikke er en ordentlig sanger. Dette er ikke en gang en fornærmelse, for jeg er sikker på at hun vet det godt selv. Hun er en artist, og mer en personlighet, enn en sanger. Jeg at tror musikere som virkelig lager god musikk, får publikum til å komme til deres konserter, og det er der vi tjener pengene, sier Joss Stone ifølge Perez Hilton.

Joss mener at Lily Allen - som i sommer fant lykken med kunstneren og designeren Sam Cooper - burde kaste inn håndkledet, og gi opp kampen mot ulovlig nedlastning.

- Det er vanskelig for Lily å tjene penger i musikkindustrien, ettersom hennes artistimage er det som selger, ikke musikken. Hun kan bare gi opp, hun kommer ikke til å vinne denne kampen. Ingen av oss kommer til å gjøre det. Vi må bare akseptere at folk laster ned musikk, og se det som noe vakkert som kanskje kan forandre musikkhistorien. Kanskje vil det skille ugresset fra blomstene, sier Stone til Perez Hilton.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Går kun ut med eldre menn