Lily Allen fraktet til sykehus

Popstjernen varslet selv fansen om at hun følte seg dårlig.

PÅ SYKEHUS: Lily Allen varslet selv fansen etter at hun ble innlagt på sykehus torsdag. Foto: Instagram
PÅ SYKEHUS: Lily Allen varslet selv fansen etter at hun ble innlagt på sykehus torsdag. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Lily Allen (29) ble torsdag fraktet til sykehus i London, etter at hun ble kvalm og begynte å kaste opp.«Smile»-sangerinnen varslet selv fansen om at hun følte seg dårlig på sine Instagram og Twitter-sider.Allerede onsdag skrev Lily - som har døtrene  Ethel og Marnie med ektemannen Sam Cooper - at hun følte seg svimmel før hun skulle være gjest i BBC-programmet «Alan Carr Chatty Man».Få timer senere ble hun fraktet til sykehus for behandling.«Jeg kaster opp hele tiden, og har feber», skrev hun på sin Twitter-side.Lily beroliget imidlertid fansen med at det ikke skal være noe alvorlig galt.- Jeg har det bra, folkens. Jeg trenger bare å få tilført væske fordi jeg ikke klarer å holde på noe, skriver hun.Sykehusinnleggelsen kommer etter en hektisk uke for Lily Allen.

Mandag deltok hun på Met-gallaen i New York, før hun dro rett tilbake til Storbritannia. Der dro hun på en konsert med Miley Cyrus, før hun har vært gjest i flere TV-program.

Holdt på å dø

Helseproblemene kommer fire år etter at Lily holdt på å dø på sykehuset etter en blodforgiftningen.Forgiftningen skjedde etter at Lily opplevde å miste sitt kommende barn i sjette måned av graviditeten.- Det var forferdelig, og ikke noe jeg håper vil skje med min aller verste fiende, sier hun om den vanskelige perioden til den britiske tabloidavisen The Sun.LES OGSÅ: - Hun er årets kvinne

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer