ET SJOKK: Lindsay fikk ikke vite sjokknyheten direkte fra faren. Hun måtte lese det selv på nettet. Foto: All Over Press
ET SJOKK: Lindsay fikk ikke vite sjokknyheten direkte fra faren. Hun måtte lese det selv på nettet. Foto: All Over PressVis mer

LiLos nye søster heter Ashley

Kvinnen, Michael Lohan, har en hemmelig datter med - snakker ut!

LOS ANGELES (Seher.no): Fredag ble det kjent at Lindsay Lohan (22) har en hemmelig søster som faren, Michael, har skjult for henne i 12 år.

Star.com har nå fått 13-åringens mor, Kristi Kaufmann (44), i tale.

- Jeg vil bare være sikker på at sannheten kommer frem. Michael er nemlig allerede i gang med å spre løgner, sier hun til nettstedet.

Kristi forteller at hun hadde en affære med Michael i over ett år da han kort var separert fra kona, Dina. Men forholdet deres skal ikke ha tatt slutt selvom han og Dina fant tilbake til hverandre.

- Han møtte meg i Houston og i New York, sier hun.

Kristi, som også skal ha vært gift, forteller at hun alltid hadde en mistanke om at ektemannen ikke var faren til datteren, Ashley, og i 2005 tok hun en farskapstest som bekreftet dette.

- Michael var den eneste andre personen jeg hadde hatt sex med, og datteren min har rett til å vite hvem hennes far er, forteller hun til Star.

Ashley er bare 18 måneder yngre enn Lindsays søster, Ali (14), og ett år eldre enn broren Cody. Michael skal ha godtatt at han er Ashleys far og ringte henne senest på 13-årsdagen 12. juni i år.

- Jeg har kjent Kristi siden 1983, men hadde ikke sett henne på 12 år. Dina og jeg var separerte da jeg traff Kristi som også var midt oppi en skilsmisse.

- Flere år senere kontaktet hun meg og overbeviste meg om at jeg var den eneste personen hun hadde vært med, og at det var mitt barn. Advokatene min vil ta seg av dette, skriver Michael i en melding til nettstedet.

Lindsay, som tidligere har uttalt at hun er skuffet over faren, skal ikke ha fått vite sjokknyheten direkte fra ham, men ved å lese det selv på internett, skriver Perez Hilton.com

LES OGSÅ: Bekrefter lesbe-romanse