PÅ AVRUSNINGSKLINIKK: Tør vi håpe at Lindsay vil komme ut som et nytt og sunnere menneske? Foto: All Over Press
PÅ AVRUSNINGSKLINIKK: Tør vi håpe at Lindsay vil komme ut som et nytt og sunnere menneske? Foto: All Over PressVis mer

LiLos late rehab-liv

Livet ser lysere ut enn på lenge for Lindsay Lohan.

SEHER.NO: Etter at Lindsay Lohan (20) sjekket inn på avrusning for to uker siden, har hun gjort alt hun kan for å endre livsstil.


Partyprinsessen skrev seg inn på behandlingssenteret Promises Treatment Center i Malibu etter å ha krasjet luksusbilen sin i Beverly Hills.


Expressen melder at unge Lohan nå har det bedre enn på lenge. Venner som har vært på besøk forteller at hun tar livet med ro, og tilbringer dagene med å lese bøker, skrive mailer til venner og å svette på et treningsstudio.


Avrusning er ikke ukjent terreng for partyprinsessen Lohan, som senest i januar i år var lagt inn til behandling etter at legene oppdaget en begynnende skrumplever som følge av alt for hard festing over lang tid.


Dessverre hadde ikke oppholdet den ønskede effekten. Kun kort tid etter at hun slapp ut, gjorde hun igjen byen utrygg med sin ekstreme appetitt på både dop, sprit og menn.


Etter at kjæresten Calum Best (26) nylig ble fotografert ruset på kokain og i vill sexlek med to prostituerte, er det ikke sikkert at Lindsay har noen direkte bråhast med å komme seg ut av rehab denne gangen.  


Seher.no krysser fingrene for at den unge "Mean Girls"-stjernen tar til fornuften og vokser av seg de mildt sagt lite fordelsaktige uvanene hun har lagt seg til.