FESTLØVINNE: Lindsay Lohan fester mer enn noen andre i Hollywood, hevder eks-livvakten. Her er hun sammen med  Samantha Ronson. Foto: All Over Press
FESTLØVINNE: Lindsay Lohan fester mer enn noen andre i Hollywood, hevder eks-livvakten. Her er hun sammen med Samantha Ronson. Foto: All Over PressVis mer

LiLo truet med pistol

Livvakt snakker ut om "helvetesårene" med Lindsay Lohan.

SEHER.NO: Rehab-innlagte Lindsay Lohan (20) skar seg i håndleddene og sloss med bevæpnede narkolangere.

Den unge skuespillerens livsførsel og miljø var så ute og kjøre at livvakten Lee Weaver ikke turete å fortsette i jobben.

- Hun har en dødsønske og brukte mer narkotika enn noen andre jeg har truffet, sier Lee Weaver (48) ifølge Aftonbladet.

 Weaver var skuerspillerens livvakt i to år, og beskriver tiden som et helvete.

- Jag har passet på noen av Hollywoods villeste stjerner, men ingen er like ukontrollerbare som Lindsay. Jeg har mistet tellingen på overdosene hennes og gangene jeg måtte bære henne ut fra fester. Jeg dro et lettelsens sukk hver morgen jeg så at hun var i live, sier den tidligere livvakten til News of the World.

Lee Weaver sa opp jobben som LiLos livvvakt i april – etter å ha kjørt skuespillerinnen til en narkolanger.

- Han ventet på henne i et buskas. Plutselig begynte hun å skrike og slå fordi han solgte mindre enn lovet.

Da dro langeren pistol, ifølge Weaver.

  – Når jeg gikk ut av bilen truet han med å skyte meg om jeg ikke fikk henne til bilen. Men hun fortsatte å slå. Heldigvis ble han distrahert, og da kunne jeg slå ham ned. Jeg slepte Lindsay til bilen og kjørte i vei. Da skrek hon at jeg skulle dra tilbake. Det var som i ”Pulp Fiction”. Der og da innså jeg at det var for farlig å være i hennes nærhet, sier han til News of the World.

LES OGSÅ: LiLo ødelegger datteren vår