LiLo får hjelp av O.J. Simpsons advokat

Lindsay Lohan håper fortsatt på å slippe fengsel.

VIL UNNGÅ FENGSEL: Lindsay Lohan håper i det lengste. Foto: UPI
VIL UNNGÅ FENGSEL: Lindsay Lohan håper i det lengste. Foto: UPI Vis mer
SEHER.NO: Skandale-skuespilleren Lindsay Lohan (24) skal i utgangspunktet i fengsel førstkommende tirsdag, etter at hun brøt en tidligere prøveløslatelse. Straffen er på 90 dager.

Men selv håper hun i det lengste på å slippe unna. Nå har hun angivelig ansatt advokaten Robert Shapiro, som med suksess forsvarte skuespilleren O.J. Simpson under den velkjente 1994-rettssaken.

Ansettelsen kommer i kjølvannet av advokatrotet fra sist helg, da Lohans første advokat, Shawn Chapman Holley, takket for seg og sa opp.

Dagen etter satte en ny advokat, Stuart V. Goldberg, seg ned med stjernen for å diskutere en mulig løsning. Men etter kun seks timer, nektet Goldberg å ta saken.

Ifølge nettstedet TMZ.com kommer Shapiro ikke til å anke Lohans fengselsstraff, men ønsker snarere å råde dommer Marsha Revel til å enten eliminere eller minimere straffen, ved å dømme Lohan til rehabilitering.

Shapiro ønsker at Lohan skal tilbringe tiden sin ved et behandlingssenter, istedenfor den fastsatte fengselsstraffen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lohan fyrer løs mot alt og alle på Twitter