HAR IKKE LAGT ALT PÅ HYLLA: Lindsay roer nervene med  nikotin. Foto: Stella Pictures
HAR IKKE LAGT ALT PÅ HYLLA: Lindsay roer nervene med nikotin. Foto: Stella PicturesVis mer

LiLo årsak til brudd?

Ute fra rehab møter LiLo seg selv i døren. Hadde hun sex på rehab?

SEHER.NO: Lindsey Lohan (21) ser friskere og kvikkere ut enn på lenge, etter å ha gjort seg ferdig på rehab. Hun er hundre prosent innstilt på å holde seg unna trøbbel i fremtiden. Men fortiden kjemper for å dra henne tilbake.

For fra tiden hun tilbrakte på rehabiliteringsklinikk i Utah, ség nemlig ryktene om at den unge jenta hadde sex med en av de andre klientene på stedet.

Den utpekte er Tony Allen, hovedsanger og musiker i bandet Dead Stays Alive. Årsaken til furoren ligger ikke i selve sexen i seg selv, men at Allen var gift. VAR gift, fordi ryktene nådde nemlig også hans daværende kone, Stephanie Allen. Hun var ikke sen om å kaste ringen da hun fikk høre om rehabkosen.

Bare gode venner
Lindsey nekter på sin side for at noe som helst skal ha skjedd, og hevder at det kun har oppstått et uskyldig vennskap mellom den nå separerte musikeren henne selv. Den tidligere hardtfestende Lindsey forsvarer seg i US magazine:

- Rykter er rykter. Jeg har virkelig ikke noe i si om akkurat det. Tony og jeg er bare venner, og hvis noen har noe som helst negativt å si om det vil jeg bare spørre: Hvorfor?, skal Lindesey  ha sagt og understrekende lagt til:

- Vi var bare venner og det var alt.

21-åringen avslører derimot at det  er en ny mann i hennes liv, nå som hennes selvdestruktive festperiode er over. Den heldige utkårede skal være den 25 år gamle snøbrettkjøreren Riley Giles. Også en hun møtte under oppholdet på rehab.

- Ja, jeg møter noen. Jeg er virkelig lykkelig, og tar ting dag for dag som det kommer, sier den unge stjernen selv om det hele.

LES OGSÅ: Bok fra partyprinsessens ville tid