Lillian Müller gifter seg

Men den norske Playboy-modellen vet ikke om hun skal smis i Hymens lenker i Norge eller Italia...

FLOTT BRUD: Den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller... Foto: SCANPIX
FLOTT BRUD: Den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Lillian Müller (55) har prydet forsidene på Playboy flere ganger enn noen andre, og Playboy-kongen Hugh Hefner (80) har også fridd til sin tidligere favoritt-modell.


Men det er bare en mann som får Müllers hjerte til å banke ekstra fort - fotografen Maurice Rinaldi (60).


Og under en romantisk ferie i Italia gikk fotografen ned på kne og fikk ja...


- Jeg vil bare gifte meg én gang i livet, og tenkte meg derfor godt om da Maurice fridde. Dette ville jeg være helt sikker på, sier en lykkelig Lillian Müller til Her og Nå.


Hun forteller også at hun ba til Gud om å få et tegn på at hun skulle si ja til frieriet fra fotografen.


- Jeg ba til gud om at han måtte gi meg et tegn om at dette var riktig, og på bilturen gjennom det italienske landskapet fikk jeg stadig vekk signaler om at at Maurice er mannen i mitt liv, fortsetter hun.


Paret har ikke bestemt seg helt for hvor bryllupet skal stå, men Lillian legger ikke skjul på at hun drømmer om Norge eller Italia.


- Jeg har forelsket meg i Italia, og det kan ikke bli i USA siden moren min har flyskrekk. Siden vi forlovet oss på bursdagen til Maurice, så kanskje vi gifter oss på min bursdag, sier hun til ukebladet.


Det forelskede paret har ingen felles barn, men Maurice har tre barn fra to tidligere ekteskap, og Lillian har datteren Alice fra et tidligere forhold.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer