<strong>NESTEN-VOLDTATT:</strong> - Han rev av meg alle klærne, og jeg husker at jeg tenkte «Sånn føles det å bli voldtatt», forteller Lillian Müller til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NESTEN-VOLDTATT: - Han rev av meg alle klærne, og jeg husker at jeg tenkte «Sånn føles det å bli voldtatt», forteller Lillian Müller til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Lillian Müller ble sex-overfalt

- Jeg husker at jeg tenkte «Sånn føles det å bli voldtatt», forteller en åpenhjertig Lillian Müller.

Publisert
Sist oppdatert
Se Seher.nos intervju med Lillian Müller om voldtekstforsøket nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Lillian Müller (58), som for tiden er aktuell i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood», har en lang modellkarriere bak seg. Blant annet har den norske 58-åringen hele ni ganger prydet forsiden av magasinet Playboy.
 
Men medaljen har også sin bakside, som det populært kalles. Som Seher.no tidligere har skrevet, har Müller opplevd å bli angrepet av en knivdesperado. I tillegg fryktet hun for sitt eget liv da hun sammen med en tidligere kjæreste ble angrepet av to menn med pistol i Hollywood.

Disse to episodene er derimot langt fra det eneste dramatiske TV-profilen har opplevd.

- Jeg begynte som runway-modell i London, og hadde fått et oppdrag for Vogue. Jeg skulle til Paris for å stå modell for en type gensere. Jeg kom inn i en bygning - syv etasjer - og gikk opp til fotografen. Jeg skulle prøve genseren, fotograferingen skulle skje neste dag.

Slik starter Lillians historie, som fant sted da hun begynte sin modellkarriere i London i 1974. Møtet med fotografen utviklet seg til et mareritt, forteller hun.

- Han prøvde å tvinge meg til å gjøre munnsex på ham. Etterpå dro han meg inn på soverommet sitt og hev meg ned på senga. Han rev av meg alle klærne, og jeg husker at jeg tenkte «Sånn føles det å bli voldtatt».

Da 58-åringen ble angrepet av en knivdesperato for 30 år siden i Mineapolis, klarte den tidligere modellen å snakke seg ut av situasjonen. Det samme knepet prøvde Lillian da hun ble forsøkt voldtatt, men denne gangen kjørt hun en litt annen vri på det hele.

- Det jeg gjorde var å prate med ham, slik at han mistet selvsikkerheten sin. Da klarte han heller ikke å voldta meg. Etterpå kom jeg meg ut, mens han sto flau igjen på soverommet, forteller Lillian, som umiddelbart reiste tilbake til London.
 
- Deretter fortalte jeg historien til min agent. Her var det jo også snakk om en toppfotograf, som jobbet for Vogue. I London fortalte de meg at det uansett kom til å bli mine ord mot hans. "Det er ingenting vi kan gjøre, dette vil aldri gå til retten", var hva jeg fikk beskjed om.
 
58-åringens kjæreste på den tiden tok derimot det som hadde skjedd svært dårlig.

- Men kjæresten min på den tiden, han skulle tilbake til Paris å skyte ham, husker jeg. Men selvfølgelig, det ble det ikke noe av, forteller hun.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke gjør som jeg gjør!

Se Lillian Müller fortelle om voldtektsforsøket her:[obj:media:8463]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer